107.000 den 3/10 flat 2/10 lonklar duruyor
Printable View
107.000 den 3/10 flat 2/10 lonklar duruyor
bugun 84 yalanci destegi calisabilir...gunlukte tabi...
Borsalar kapanır mı ?
Cevap basit
Dow kapanırsa evet kapanır
Zaten öyle bişi olursa şimdi olur mu canım piyasalar kapanır mı hiç diyenler , Dow bile kapanmış neden bizim borsa açık olur mu öyle şey diyerek iki dakkada çark eder
O zaman soruyu şöyle sormak lazım
Dow kapanır mı
Cevap turp a sormak lazım ama sorulsa neden olmasın diyeceğinden eminim şahsen :)
Marj ile ilgili haberin içeriğini bilmiyorum. Anladığım tavan marjları daha fazla, bana göre böyle sürekli karar değiştirmek olmaz. PALA iki üç kağıt ile cambaz'a bak cambaz'a oynayarak diğer kağıtlarda millete mal kilitliyebilir. Ben alınan kararı böyle yorumluyorum. Yakında bir kağıt gördüğü en yükseğin %5'inden daha aşağı göremez diye kural bile çıkarabilirler. Bence saçma sapan uygulamalar. Bu iş sadece robotlara yarar. İnsanları sürü halinde kağıtlara sokar. NOKTA. 2/48 hissemiz dün alınmıştır.
düşen borsaları ayakta tutmak için ( aslında zenginin para kaybetmemesi ve dahada çok kazanması için )
aşı bulundu hikayeleri,
milyar dolar - euro - frang - sterlin vs. sağlık bütçeleri ayrıldı
merkez bankaları faiz indirdi
merkez bankaları piyasaya para pompaladı
yapılan olumsuz haberleri ya engellediler yada cezasını kestiler
gerçek vakalar hala gizliliği saklanıp peyder pey ( alıştıra alıştıra ) piyasaya sunulması
ve buna benzer bir sürü durumlar.
ortada sağlık söz konusu iken borsanın ( para babalarının ) tavanı açık tabanı kapalı alacak param kalmadı belki
batsın sizin paranız
Sakıp sabancı ne demişti.
"Türkiye'nin en iyi otomobillerini ben üretiyorum ama oğlum bu otomobillerden birini bile kullanamıyor"
herkes bir gün paranın araç olduğunu anlayacak duruma düşecektir.
saygılar
Borsa kapanmaz... Hem herkesı evlere dolusturacaksın hem de evden calısarak yurutulebılecek en onemlı kazanc kapılarından bırını engeleyeceksın... Sacma olur... Yanlıs olur...
endeksın geldıgı sevıye ıse problem... gecen sene de bu sevıyelerdeydı endeks... ondan oncekı sene de... o zaman neden kapamadın madem... yanı kapanmaz... kapanmamalı... yanlıs olur...
kaldı kı borsa sadece hısse senedı alım satımı degıl, bunun doları var vadelısı var opsıyonu var varantı var, onları kaparsan ayrı problemler yaratırsın... kapamazsan ayrı...