Sayfa 704/1002 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Viop - XIII

1. haftalarca insanlar çin iran uçuşlarını durdur diye bağırdılar
    sağlık bakanı yoğğğ yaaa bişe olmaz termal kamera var bizde...dıyordu
    eyeştiren gazetecilerle dalga geçiyordu
    noldu
    bir de demiyorlar mı gözleri yorgunluktan kanlanmış , süreci çok eyi yönetmiş

katlanarak artacak vakalar...

zamanında sınırları kapatmayan zihniyet övgü alıyor

yüzlerce uçak geldi oralardan ondan sonra kapattılar

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Somut= sıfır... Demek ki önce hupletip sonra gumletme hareketi...

98 krizini, 2001 krizini,2008 krizini yasamayanlar bir hisse 10 liradan 5 liraya dusunce tamamdır bitti bu iş diye düşünüyorlar...

15 liralık kağıdın 2 lira olduğunu gördüm hem de işleri iyiyken, bilanço parlakken.

simdi kontak kapatan,180 ile giderken duvara toslayan şirketleri fiyatlayacagiz...

yani bırakın dibi kacirin gitsin, bu iş çözülüp de dönünce nereden alsa kazanacagiz.

sermayenize sahip çıkın, ileride eğer ayakta kalırsanız bu tsunamide her 1 lirayı 5-10 lira yapma fırsatı bulacaksınız...

Budur ...
    İki tarafa da şartlanmamak lazım abi. Sadece acele etmeyeceğiz. Daha aşağıya gitmesi de, buralardan dönmesi de bizim elimizde değil. Ama acele giden ecele gider. Ne olursa olsun fırsat verecek, bekleyene sabredene.
    Öte yandan haklısın. Askerdeydim 2008 krizi sırasında. Koca Garan neredeyse çeyrek fiyatına düştüydü. Bugüne orantılarsak 3,5 lira olması gibi birşey.

3. Piyasa düzenleyicisi, ABD piyasalarının açık kalması gerektiğini söyledi

ABD menkul kıymetler düzenleyicisi başkanı Pazartesi günü yaptığı açıklamada,
    ABD piyasalarının yoğun dalgalanmaya rağmen açık kalması gerektiğini belirtti.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Jay Clayton CNBC'ye
    verdiği demeçte, SEC'in piyasaları yakından izlediğini ve çalışmaya devam
    edebilmelerini sağlamak için borsalar ve piyasa altyapısı sağlayıcılarıyla
    çalıştıklarını sözlerine ekledi. .

Bazı analistler, piyasaları tamamen kapatmanın, kargaşayı durdurabilmek
    için araçları hızla tükenmekte olan düzenleyiciler için bir sonraki adım
    olabileceğini söylediler.

Citigroup Global Markets analisti William O'Donnell, "Bir sonraki büyük adımın,
    kendi kendini besleyen bir satışın daha fazla olmasını önlemek için borsaları
    kapatmak olabileceğini varsaymak hatalı olmayabilir." dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    abi işte karantinada virüsü ilaçla milaçla destek tedavisi ile nakavt ediyorlar...bazı hiv virüsü ve yanılmıyorsam sıtma ilaçları etkili oluyormuş...karantinada hastanede neyse tedavi edilince ve insanlar teması azaltınca virüs yeni konak bulamıyor ve tükenip gidiyor...böyle olmalı...pufff olmasının sebebi bu olur...yayılmayı önleyebilirsen tanı koyduklarını izole edip tedavi edersen virüs nasıl konak bulup çoğalsın yayılsın değil mi?

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    İlginç olan şu; ben bu virüse yakalanmak istiyorum diye çıksanız emin olun yakalanmanız için çok çaba göstermeniz lazım. Nasıl bulaşır kısmı hep kısık sesle söylenmekte. Söylenenleri ve işin aslını biraz araştırınca şöyle garip bir durum çıkıyor ortaya; Enfekte olmuş birisi ile dudaktan öpüşseniz dahi bulaşabilmesinin kocaman bir acabası var
    Böyle bir şey olabilir mi. Olabilir tabii ki de, ortadaki tabloyla çelişiyor bu durum.
    Daha da ilginci ise şurası, insanlar karantinaya alınıyor, bekleniyor ve hastalık ya geçiyor ya öldürüyor. Karantina sayesinde sadece bulaşmasına engel olunuyor. Diyelim ki Karantina bitti ve iyileşti herkes, peki sonrası? Virüs nereye gitti, ne olacak sonrasında.
    Örnek Çin, geldi, pik yaptı ve bitti. Yakında İtalya'da da pik yapacakmış ve sonra püff.? Bu nasıl iş?

Esen kalın

5. Benim dikkatimi çeken vaka sayısına oranla Almanya da ölü sayısının çok az olması.
    ABD de ölüm sayısı 93 e ulaştı. Hızlı bir artış var.

6. Krizler turnusol kağıdı gibidir. Kimin kaç paralık adam olduğunu öğrenirsin. Mesela mafiş eğilmez belli etti.

Bu başlıkta da 1-2 kişi hayal kırıklığı yarattı. Kendi pozisyonu için her gün felaket tellallığı yapanlar var. Bunları iyi belleyin, ileride hatırlamanız kolay olsun.

Not: trade amaçlı taşıdığım shortları 100 bin altinda kademe kademe sıfırladım. Portföy hedge amaçlı shortlar duruyor. Normalde orta vade al verince kapamam gerekir. Ama aşırı sert ve fazla düştüğümüz için kısa vade al verince hedge pozu kaparım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. çinden iran dan yüzlerce uçak geliyor kapatalım acilen
    bakan , termal kamera var .. kuluçka süresinden haberi yok.

ama sağlık bakanı çohhh eyi yaaa

8. [QUOTE=blackburn;4241946]haftalarca insanlar çin iran uçuşlarını durdur diye bağırdılar
    sağlık bakanı yoğğğ yaaa bişe olmaz termal kamera var bizde...dıyordu
    eyeştiren gazetecilerle dalga geçiyordu
    noldu
    bir de demiyorlar mı gözleri yorgunluktan kanlanmış , süreci çok eyi yönetmiş

katlanarak artacak vakalar...

zamanında sınırları kapatmayan zihniyet övgü alıyor

yüzlerce uçak geldi oralardan ondan sonra kapattılar.
    Su durumda saglik 1.plan ekonomi 2. Planda olmali ilk basta bizdekiler ağır davrandı aslinda okullar tatil olmasiyla beraber kafe yasaklari gelmeli idi. Daha dün butun kafeler doluydu. 2 gunde alanlar aldı virüsü.

Sayfa 704/1002 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •