*Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşçi ve işveren tarafları başta olmak üzere uzlaşı kültürü içinde asgari ücretin belirlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara milletim adına teşekkür ediyorum -AA
Printable View
*Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşçi ve işveren tarafları başta olmak üzere uzlaşı kültürü içinde asgari ücretin belirlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara milletim adına teşekkür ediyorum -AA
İşte kazın ayağı öyle değil.
Ben şahsen devletin böyle bir sistem kurmasına karşıyım. Memuru idi işçisi idi hep partili olur. Zarar eder.
Özel sektör yapmalı. Ama bu olursa yerleşim elmak maliyeti ile başlıyor. Ucuz yer bulursanız da bu kez kaç yılda amorti edecek bu çıkar karşınıza.
Türkiye mesut Yılmaz Ecevit zamanı kwh başına abd 3 cent nükleer de önerdi kabul etmedik. O gün onu etse idik durum bambaşka olurdu. Gerçi o günlerde 6 7 ay içinde acil çözülmesi gereken elektrik açığı vardı. Dogalgaz elektrik üretim lobisi yılmaz ile bunu başardı.
Şu an en güzel çare evlerin çatısına döşemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayağı engelleniyor. Özellikle fazlasını satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan sağlamayı planlıyorum.(aküsüz)
Fazla gelirse btc madenciliği atacağım. Devlet sat fatura kota ıvır zıvır ile uğraşamam. İnternet de starlink yapacağım.