Çok uyuz bir gün mü yaşıyoruz, yoksa bana mı öyle geliyor????
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Çok uyuz bir gün mü yaşıyoruz, yoksa bana mı öyle geliyor????
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn gundwane, ekran izlemekten kastımın, kim almış/kim satmış olayı değil ki...
Bunu böyle zannederek argüman bile üretmişsin ooooh ne hoş...
Yanlış argüman üzerine kurulan argüman, yanlışın karesi olur ki, her kurulan yeni argümanda doğrudan daha fazla uzaklaşırsın...
Malesef dediklerimi anlamıyorsun sn gundwane, benim ne gördüğümü bilmediğin halde, gördüğümü zannettiğin sanrı üzerinden beni kategorize ediyorsun, sana geçen özelden de yazdım, yanıldığını kabul etmek bir yana yanılma ihtimalini dahi hesaba katmıyorsun, bu kabul edilebilir bir yaklaşım değil...
Ben her analizimde %100 yanılma ihtimalimi göz önüne alıyorum, en iyi analizimin tutma ihtimalinin %51 olduğunu defalarca dile getirdim...
Bak benim işim analiz, sadece piyasayı, finansal koşulları, yönü analiz etmem, kişileri, fikirleri, yaklaşımları, olguları da analiz ederim...
15 senedir tahta izlerim demişsin mesela, bunun gerçek olmadığını sana ispatlayabilirim, ama özelde bana yazdıklarını ifşa etmem gerekir ki bu da yakışık almaz, o yüzden yapmıyorum...
Ama geçen gün forumda PETKM pasta istemişsin, ekran/tahta izleyen adam burdan pasta istemez, eğer yanılıyorsam bir kişi yanılıyorsun desin, seni analiz ettiğim başka argümanlar da var, ama dediğim gibi özelde konuşulduğu için buraya yazmayı uygun görmüyorum ama yaz dersen yazarım...:)
Senin ekran falan izlediğin yok, hatta hayatın boyunca da izlememişsin, muhtemelen bir ekran parası ödeyecek/ödetecek derinlikte işlemlerin de yok...
Seninle ilgili analizim de bu alınmaca yok ama...:)
Ha gundwane sana bir sözüm daha var...
Derinlik izleyen adam ASLA ASLA ASLA ASLA ASLA ASLA alıcı satıcı durumuna göre pozisyon almaz...
Derinlik izleyen adam bu işlerin bu kadar kolay olmadığını bilir, çünkü bu hatanın bedelini nakit olarak ödemiştir(ben)...
Ama sen zannediyorsun ki ben derinlik izleme derken ali aldı alalım, veli sattı satalım tarzında sığ bir şekilde değerlendiriyorum...
Bak dostum aynı şeyi defalarca yazıyorum ama yine yazacam...
DERİNLİK İZLEYEN ADAM ALICI SATICI DURUMUNA GÖRE İŞLEM AÇMAZ, AÇMIŞSA BİLE BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLAYACAK KADAR HENÜZ PARA KAYBETMEMİŞTİR, KAYBETTİĞİ GÜN ZATEN BUNDAN KENDİLİĞİNDEN VAZGEÇECEKTİR, VAZGEÇMEZSE SIFIRLANIP OYUN DIŞI KALACAKTIR...
sadece şu var..mesela güçlü bir formasyon var.onaylanınca o anda momentumu destekleyen para durumudur.sadece katalizör olarak.mesela 5 daklıkta TOBO var..o anda para girişi varsa tutturma şansı biraz daha fazla gibi.gerçi bununda tuzak olduğunu gördüm....
ama ertesi güne devam eden bir sonuçu görmedim.mesela yabancı-pasta 3 gün net artı olsun ve piyasa yatay olsun..dersin ki; piyasada mal alıyorlar.
yok öyle olmadı gümmmmmm oldu
Ben diyorum ankara sen diyorsun "..." kara..
Anlaşamayacaz sanırım senle..:oleyo:
Bu arada derinlik izleyecek param yok evet..viop petkm metkim halkb uğraşuyoruz kazansak biraz derinlik alacam daha sağlıklı analizler yapiciğiiiimmm..sabredin azz sona..
Haaa gün sonu bedava alıcı satıcı verenler de var..
Yıllarca bizde para verdik...
Açık söylim 2-3 senedir anlık fiyat dışında matriks falan yok..
Ennn ucuz anlık izliyorum o yeter bana..
https://www.yatirimkredi.com/bist100...imlari-liste-5
Bu arkadaşlar sağolsun veriyorlar..