abka nin 122binde ki 5000 lotunu buraya yazdığı gün ben de okumuştum adam geldi dipte yazdi şort kapatıp long olduğunu yeri gelmişken ; cesaretinden ötürü tebrik ederim.
Yiğidi öldürürüz ama hakkını yemeyiz :he:
Printable View
herkes yetişkin..18 yaş altı buraya üye olamaz...yetişkinler kişisel tercihlerini kendileri yapar...
mesele içinde yaşadığımız kültür...sürekli sorunu başkasına yüklemek...
-kader kurbanı demek....
--şeytana uydum..
-öğretmen kötü not verdi....
- kötü giden evlilikite:'' bizim tanıştıran keşke tanıştırmasaydı''
burası borsa forumu ise farklı düşünceler olacak....''herkesi dinleyip-istişare edip...;tek başına karar vermek ve sonuçlarına katlanmak''...olay bu....
sürekli uyarıyoruz sürekli ceza alıyor yine aynı. dilin sivri ise cezasına katnalacaksın ozaman bu kadar basit. adab-ı muaşereti bu yaşta benmi öğretecem sana anası babası öğretememiş.
iyide çekmek zorundamıyım? değilim. eleştiriye gelemiyorsa defol git kelpe diyorsa aynen bende karşılık veririm. defolsun gitsin kelpe.
mahkemeye verdim hala ip isteniyor bekliyoruz bakalım bana özel msaj ile küfür etti geçmişte. eli mahkum marmarise gelecek mahkeme burda açıldı!
ozaman görecez neymiş :)
varsa ver istediğin yere neyi bekliyorsun kardeşim :)
biri sülanene kadar sövdül bu forumda.
sövenide tanımıyorum onuda verdinmi ?
yok
yedin oturdun.
davalı davacıya gülümsüyor bunun üzerine davacı davalıya kardeşim diyerek oda gülümsüyor.
gereği düşünüldü davacının davalıya marmariste tavşan kanı çay ısmarlamasına davalının ise davacıya ankarada türk kahvesi ısmarlamasına. karar verilmiştir. :)