isterse trilyonlar kazan kazandır kardeşim.
kimse kimseye defol git kelpe külpe deme hakkını vermez anladınmı ?
128 den 138 lere kadarda sort short diye bağrııyordu sistemide longtu ozamanda uydunmu???
uyduysan geçmiş olsun.
isterse trilyonlar kazan kazandır kardeşim.
kimse kimseye defol git kelpe külpe deme hakkını vermez anladınmı ?
128 den 138 lere kadarda sort short diye bağrııyordu sistemide longtu ozamanda uydunmu???
uyduysan geçmiş olsun.
bunu belki okumuşsunuzdur ama ben yinede paylaşayım istedim.
http://www.borsagundem.com/haber/yus...aniyor/1239950
LASTMASTERBENDER denilen adamın : toplam mesaj sayısı 3
temmuzdan beri sadece 3 mesaj yazmış...3 ü de ABKA ya takmış...başka 4. mesajı yok....
vay anasına...saplantı demek bu herhalde....
yoksa kolay kolay kimseye bulaşmam....forumu da kişisel meselerle meşgul etmem..ama ve bu sataşmayı forumda yapıyorsa:
..adamın varlık sebebi sana sataşmak ise: aynı platformda cevap verme hakkın vardır.
Yok onada uymadım sende uymak zorunda değilsin.burda her atılan yorumun tutacağaına sende bende inanmıyoruz sonuçta.neyse polemik olsun diye yazmamıştım herkes kendine göre takılsın.bak zigzag kardeşimde 134 lerdeyken uçacak şortta çok daha beklersiniz diye haykırıyodu ama 122 ye kadar saldılar ben şimdi zigzag kardeşimi suçlayamamki hepinizi seviyorum.burda herzaman terse gelinecek herzaman batacak elimizdeki paralar.ben buraya koyduğum parayı zaten batık kabul ediyorum😂😂😂
gerçekten neyin derdindesiniz bir türlü anlamıyorum.
şu topice sırf ama sırf goy goy yapmaya gelende var. sırg egosunun peşinde koşmaya gelende.
yahu sistem mi kullanıyorsun kullan kardeşim kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin. kimseye para kazandırma amacında yok önce kendine bak
sistem yayınlıyorsan övende olur eleştirende .. ozaman bunlara katlanacaksın. banada oldu gitti topic açtım gayettte güzel sistemcilerle anlaşıyoruz. eleştirende olabili onada eyvallah.
ancak ben sistem kullanıyorsam başta bu beni bağlar. cebime giren çıkan beni bağlar. kimseye bişey ispat etmek için kazanıyorum görüyormusunuz demek için yayınlamıyorum sonuçta. bir çok arkadaşta topicimde fikilirlerini paylaşıyor. amaç bu zaten.
ama yok biri eleştirdimi defol git kelpee külpe bilmem ne bunlar ezikliğin göstergesi.
daha önce 10 kere battım diyorsun ama millletede burda akıl veriyorsun.
bu ne menem bir çelişki.
kimsenin taktığıyok ne benim sistemimi ne senin sistemini. amaç paylaşmak zaten.
millet sanki buraya gelmiş şukadar kazandım bukadar kazandım bilmem ne.
benimde çoktaşeyimde sanki senin ne kazandığın kaybettiğin neyin yarışmasını yapıp kendinizi bu kadar kasıyonuz yaw
şu topic mükemmel bir topi... yeri gelir ataistliğide tartışabileceğin insanlar var saygı çerçevesinde herşey.
senin saygın yoksa saygı beklemeyeceksin sok kafana bunu.
Yer İmleri