hani kötüydü.
Dýþiþleri kaynaklarý, ABD heyeti ile vize görüþmelerinin olumlu geçtiðini belirtti
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD heyetleri vize iþlemlerinin askýya alýnmasýnýn ardýndan sorunun çözümüne yönelik bugün Ankara'da bir araya geldi. Türk heyetine Dýþiþleri Bakanlýðý Müsteþar Yardýmcýsý Ahmet Muhtar Gün, ABD heyetine Dýþiþleri Bakanlýðý Müsteþar Yardýmcýsý Jonathan Cohen'in baþkanlýk ettiði görüþme olumlu atmosferde geçti. Ýki ülke yetkililerinin, Türkiye ile ABD'nin vize iþlemlerinin önceki hafta sonu karþýlýklý olarak askýya alýnmasý sorununun çözümü amacýyla görüþmelerde bulunduðu belirtildi.
Cumhurbaþkanlýðý Sözcüsü Ýbrahim Kalýn, konuya iliþkin bugün yaptýðý açýklamada, "Ýyi bir noktaya doðru gidiliyor. Detaylar birkaç gün içinde netleþecek. Tabii buraya gelen heyet, bizim görüþlerimizi de alýp Washington'a dönecek, bunlarý üstlerine arz edecekler. Ben yakýn bir vadede bu iþin çözüleceðine inanýyorum. Çözülmemesi için bir gerekçe de yok, kompleks, içinden çýkýlmaz bir durum yok" ifadelerini kullanmýþtý.
adama bak.
defol git diyor.
forum babasýnýn malý. sanki.
sen defol git batýrdýðýn yetmezmiþ gibi milleti. etkilenen oluyomuþta bilmem ne ..
3 kontrat oyna sonra pozumu etkiliyor falan. ezik herif.
forum ne mal olduðunu biliyor anca kendini kandýr.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
yaa býrakýn þu eziði
kendi gibi yanar döner bir sistemi var
sistemi deli saçmasý
daha önce açýklamýþtým, piyasadan sýfýr anlýyor, düþük kaldýraç, çok geçmiþ trend baþlangýçlarýna oynayarak aklýnca kendini garantiye alýyor, kaybetmemeye çalýþýyor.
tek amacý sermayesinin sýfýrlanmamasýna çalýþmak
Burasý varoþ semtinde kahvehane gibi olmaya baþladý.kalite gün geçtikçe düþüyor.
kaç defa dedim arada bir su iç...kafa çalýþsýn.1 daklýk sistemi 2 gün sonra yayýmlayýp bizimle kafa buluyorsun...burasý forum. 2 tane yanlýþ bile olsa yorumun yok.....VOBU biliyorum asla demem...hatta 3-5 kere battýðýmý defalarca söyledim...
ama son pozisyonla batýrdýn diyenin alnýný karýþlarým...mesajlar orada...
134.000 short..122.300 poz. kapama....
dipten yükselince 126-127.500 arasý tekrar short...ama mesajda yazdýðý gibi: AL VERÝNCE NE VAR NE YOK STOPLOSS: YAKLAÞIK:1500-2000 PAUN ZARAR...
...son mesajlardan zaten ORTA VADELÝ long olduðum anlaþýlýyor......sistem ekraný ve rakam yazmayacaðýmý ifade etmiþtim...
okumuyorum bile býdý býdý
ister yayýnla ister yayýnlama hobidik.
kimsenin umrunda deðil.
bu sana kimseye defol git deme hakkýný vermez. çokkez defoldun gittin forumdan sen iyi bilirsin defolup gitmeyi![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri