1631.5 flat 1/5 lönk devam.
Printable View
1631.5 flat 1/5 lönk devam.
Bu doğru benim açımdan da, derinlik yok bende, Anlık pasta var ve tek kademe var ama, anlıkta hareket nasıl onu görmek için sadece. Ve daha sağlıklı hareket ediyorum kendimce, geçmişle kıyaslarsam,
10 kademe derinlikte, derinliğe göre hareket ederek çok kaybettim.
Tek tuşla herşey değiştiriyorlar.. Hoş Anlık da yanıltabiliyor tabiki.... Savunuyorum gibi algılanmasın
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sahol de işlem yapıyorum son dönemde.. underperform.. ama zor olduğu konusu doğru. kchol ile beraber bakıyorum. kchol-sahol-endeks.. üçüne beraber bakarak..piyasa pair trade ciler üzerine de oynuyor.. geçtiğimiz günlerde thyao vs pgsus da net görüldüğü üzere.. faz farkı koyuyor.. aynı gün kapatmak zorlaştı pozları..4-5 gün gerekebiliyor yeterli marjlar için..
Bu meksa yatırımın Viop advisor denen uygulamasını takip eden, veya ona göre yatırım yapıp test eden var mı aranızda?
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.imgyukle.com/2021/03/05/NQhoYH.png
kchol vs sahol..
işaretli bölge 1550 dibinden dönüş olduğu gün.. yavaş yavaş eski seviyesine geliyor..temiz %5 marj bırakabilecek tarzda radarıma girdi..
Vak vak tam artıya geçicekken biri geldi takoz koydu, neyse enazından eksisi azaldı bunada şükür, çok şükür