Originally Posted by
Verge
Ha gundwane sana bir sözüm daha var...
Derinlik izleyen adam ASLA ASLA ASLA ASLA ASLA ASLA alıcı satıcı durumuna göre pozisyon almaz...
Derinlik izleyen adam bu işlerin bu kadar kolay olmadığını bilir, çünkü bu hatanın bedelini nakit olarak ödemiştir(ben)...
Ama sen zannediyorsun ki ben derinlik izleme derken ali aldı alalım, veli sattı satalım tarzında sığ bir şekilde değerlendiriyorum...
Bak dostum aynı şeyi defalarca yazıyorum ama yine yazacam...
DERİNLİK İZLEYEN ADAM ALICI SATICI DURUMUNA GÖRE İŞLEM AÇMAZ, AÇMIŞSA BİLE BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLAYACAK KADAR HENÜZ PARA KAYBETMEMİŞTİR, KAYBETTİĞİ GÜN ZATEN BUNDAN KENDİLİĞİNDEN VAZGEÇECEKTİR, VAZGEÇMEZSE SIFIRLANIP OYUN DIŞI KALACAKTIR...
Bu doğru benim açımdan da, derinlik yok bende, Anlık pasta var ve tek kademe var ama, anlıkta hareket nasıl onu görmek için sadece. Ve daha sağlıklı hareket ediyorum kendimce, geçmişle kıyaslarsam,
10 kademe derinlikte, derinliğe göre hareket ederek çok kaybettim.
Tek tuşla herşey değiştiriyorlar.. Hoş Anlık da yanıltabiliyor tabiki.... Savunuyorum gibi algılanmasın
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri