_Neden sizin dışınızda diğer partilerden bir açıklama gelmiyor? Neden, bütün ülke gündemini ilgilendirecek noktalarda hep siz varsınız? Neden, tüm felaketlerin üstüne yalnız siz ve teşkilatınız gidiyor; anlamış değilim! Umarım çizginiz, başınız kadar dik olmaya devam eder..[emoji122][emoji120][emoji106]
Ben artık bizden umudu kestim. 20 senedir kaybediyoruz 20 sene daha saplarlar. Ne olacak ki.
Çocuklarıma çalışıyorum artık.
16-07-2022, 22:28
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by realities
ayhan başkan geçim sıkıntısı çekmeyen akraba sayın kadar konuş
yalamalarda yüzlerce akraba var, 200 tl.yi bahşiş olarak bırakırken bile utanan..
Adamın yurtdışındaki tanıdığı çorba içmek için, diş yaptırmak Türkiye ye geliyormuş:-)
Benim alamancı tanıdıklarım paranın dibini sıyırmış:-) Yazlık komşum mesela, bizim sitede kaç tane villası var :-)
Allah akıl fikir versin .
16-07-2022, 22:31
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by nosfecagri
Ben artık bizden umudu kestim. 20 senedir kaybediyoruz 20 sene daha saplarlar. Ne olacak ki.
Çocuklarıma çalışıyorum artık.
Çağrı kardeş, ben de senin gibi savunma ve havacılık sanayiinde çalışıyordum ve emekli oldum.
Genç iken yurtdışında projelerde de çalıştım ama milli duygularla ülkeme döndüm. Artık hata yapmışım diyorum...
Sen bu konuda şanslısın, fırsatı iyi değerlendir...
16-07-2022, 22:33
bahri
Alıntı:
Originally Posted by kafkaf
Algı yönetimine devam, elden gelen budur...
Savaşta olan ve dolar varlıklarına el konan Rusya 10 milyar dolar gönderecekmiş:-)))))
Mutlaka dikkat etmişsinizdir muhalif geçinen bazı ekonomistler ara ara böyle haberleri yumurtluyorlar bir ara da faiz artacak diyorlardı heralde onlarda kendileri için bir alım fırsatı yaratmak istiyorlar şüpheleniyor insan
16-07-2022, 22:45
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by bahri
Mutlaka dikkat etmişsinizdir muhalif geçinen bazı ekonomistler ara ara böyle haberleri yumurtluyorlar bir ara da faiz artacak diyorlardı heralde onlarda kendileri için bir alım fırsatı yaratmak istiyorlar şüpheleniyor insan
Geçen fed toplantısı öncesinde de faiz artırılacak söylentisi yayılmıştı:-)
16-07-2022, 23:15
ayhan53
Alıntı:
Originally Posted by realities
ayhan başkan geçim sıkıntısı çekmeyen akraba sayın kadar konuş
yalamalarda yüzlerce akraba var, 200 tl.yi bahşiş olarak bırakırken bile utanan..
Var bi kaç tane ama toplasan çoluk çocuk 10 kişiyi geçmezler o yüzden zor konuşurum
Bu arada tüm restaurantlarda genellikle %10 a kadar bahşiş olurken bodrumda bahşişde%13 e bağlanmış.
Hesabın 3.100 ü de bahşiş
16-07-2022, 23:19
realities
Alıntı:
Originally Posted by ayhan53
Var bi kaç tane ama toplasan çoluk çocuk 10 kişiyi geçmezler o yüzden zor konuşurum
Bu arada tüm restaurantlarda genellikle %10 a kadar bahşiş olurken bodrumda bahşişde%13 e bağlanmış.
Hesabın 3.100 ü de bahşiş
yahu biz diş çekiminden bahsediyoruz sen takmışsın bahşişe
bademcik ameliyatından değil porselenden, implanttan bahsediyoruz burada..
17-07-2022, 07:04
caliagra
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Zam yağmuru devam ediyor.
BİM 'de 36 lira olan tuvalet kağıdı 52 lira, 44 lira olan beyaz peynir 57,5 lira olmuş.
Bunlar dikkatimi çeken bir iki örnek
Herkese geçmiş olsun,
Çiğsüt şuan 7,5tl
8-8,5tl ye oturması sözkonusu (üretici her ne kadar 9 tl istesede) dolayısı ile
süt ürünlerinde bir kademe daha yukarı fiyatlama olabilir.
hı 9 olursa peynir,yoğurt kuyumcularda satılır artık