Sayfa 718/1122 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    _Neden sizin dışınızda diğer partilerden bir açıklama gelmiyor? Neden, bütün ülke gündemini ilgilendirecek noktalarda hep siz varsınız? Neden, tüm felaketlerin üstüne yalnız siz ve teşkilatınız gidiyor; anlamış değilim! Umarım çizginiz, başınız kadar dik olmaya devam eder..[emoji122][emoji120][emoji106]

https://twitter.com/digital_sanat/st...8-hwCwa_g&s=19
    Ben artık bizden umudu kestim. 20 senedir kaybediyoruz 20 sene daha saplarlar. Ne olacak ki.

Çocuklarıma çalışıyorum artık.

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayhan başkan geçim sıkıntısı çekmeyen akraba sayın kadar konuş

yalamalarda yüzlerce akraba var, 200 tl.yi bahşiş olarak bırakırken bile utanan..
    Adamın yurtdışındaki tanıdığı çorba içmek için, diş yaptırmak Türkiye ye geliyormuş:-)

Benim alamancı tanıdıklarım paranın dibini sıyırmış:-) Yazlık komşum mesela, bizim sitede kaç tane villası var :-)

Allah akıl fikir versin .
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben artık bizden umudu kestim. 20 senedir kaybediyoruz 20 sene daha saplarlar. Ne olacak ki.

Çocuklarıma çalışıyorum artık.
    Çağrı kardeş, ben de senin gibi savunma ve havacılık sanayiinde çalışıyordum ve emekli oldum.

Genç iken yurtdışında projelerde de çalıştım ama milli duygularla ülkeme döndüm. Artık hata yapmışım diyorum...

Sen bu konuda şanslısın, fırsatı iyi değerlendir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Algı yönetimine devam, elden gelen budur...

Savaşta olan ve dolar varlıklarına el konan Rusya 10 milyar dolar gönderecekmiş:-)))))
    Mutlaka dikkat etmişsinizdir muhalif geçinen bazı ekonomistler ara ara böyle haberleri yumurtluyorlar bir ara da faiz artacak diyorlardı heralde onlarda kendileri için bir alım fırsatı yaratmak istiyorlar şüpheleniyor insan

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Mutlaka dikkat etmişsinizdir muhalif geçinen bazı ekonomistler ara ara böyle haberleri yumurtluyorlar bir ara da faiz artacak diyorlardı heralde onlarda kendileri için bir alım fırsatı yaratmak istiyorlar şüpheleniyor insan
    Geçen fed toplantısı öncesinde de faiz artırılacak söylentisi yayılmıştı:-)

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayhan başkan geçim sıkıntısı çekmeyen akraba sayın kadar konuş

yalamalarda yüzlerce akraba var, 200 tl.yi bahşiş olarak bırakırken bile utanan..
    Var bi kaç tane ama toplasan çoluk çocuk 10 kişiyi geçmezler o yüzden zor konuşurum
    Bu arada tüm restaurantlarda genellikle %10 a kadar bahşiş olurken bodrumda bahşişde%13 e bağlanmış.
    Hesabın 3.100 ü de bahşiş
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Var bi kaç tane ama toplasan çoluk çocuk 10 kişiyi geçmezler o yüzden zor konuşurum
    Bu arada tüm restaurantlarda genellikle %10 a kadar bahşiş olurken bodrumda bahşişde%13 e bağlanmış.
    Hesabın 3.100 ü de bahşiş
    yahu biz diş çekiminden bahsediyoruz sen takmışsın bahşişe
    bademcik ameliyatından değil porselenden, implanttan bahsediyoruz burada..

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zam yağmuru devam ediyor.
    BİM 'de 36 lira olan tuvalet kağıdı 52 lira, 44 lira olan beyaz peynir 57,5 lira olmuş.
    Bunlar dikkatimi çeken bir iki örnek
    Herkese geçmiş olsun,
    Çiğsüt şuan 7,5tl
    8-8,5tl ye oturması sözkonusu (üretici her ne kadar 9 tl istesede) dolayısı ile
    süt ürünlerinde bir kademe daha yukarı fiyatlama olabilir.
    hı 9 olursa peynir,yoğurt kuyumcularda satılır artık

Sayfa 718/1122 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •