Ilk seansta yine eniyi Alıcı CİTİ
Printable View
Ilk seansta yine eniyi Alıcı CİTİ
kağıt da yabancı alımları devam ediyor benim en önemli beklentilerimden biriydi
Kagitlarda Citi alinca gider bunda son bir haftada 400 Almis CİTİ hala dusuyor
Baska bi kurum alip CİTİ ye virmanliyo sanirim
Bu CİTİ nin 1 milyon lot olmadan goturmezler bu kagidi
CİTİ nin aldığını düşünmüyorum. CİTİ nin malını genelde finansman alır ve satar. 3 ayda 486 bin lot almış CİTİ. Finansman dün 312 bin sattı. Bugünde şuana kadar 76 bin sattı. CİTİ nin malını satıp satmadigini 2 gün sonra görebiliyoruz. Pazartesi ve salı belli olacak herşey
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir Bu salak kagit kaldi toplamayan
CİTİ nin mal aldığı falan YÖK arkadasım kandırmayın milleti
Sen boş konuşuyorsun şimdi virmanla bakalım
Şimdi meksa menkul değer kavacık merkez şubesini ara turgay bey var...hesap no:42038 esra özman adına virman bekliyorlar...takaslarada iyi bak...her bir lota 100 lot bekliyorum adamsan gönderirsin...
beyler. şimdi ben satsam mı biraz daha alıp desteklesem mi bilemedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili kardeş, olmamışları olmuş gibi gösterip klavye kabadayılığı yapmayın.
Dayanağımız neydi, 4,20,21, 22 de bekliyorum dediniZ, ben de size kademelerde ben varım dedim. Sonrasında siz yok ben aktife çektim 22 parçalı geldi dediniz. Ben de 20 21 de olmadığınızı , parçalı da 22 den almadığınızı söyledim. Üzerine de yazdıklarınız takip edilirse, bana inşallah satmamışsındır diye gülücüklü mesajınız vardı. Şimdi bu mantığı güden, belirli bir stratejisi olan yatırımcı kardeşimin 4,65 te satamadığı, kağıdına aşık olduğu savı yürütülür.
Sevgili ADAM.
[QUOTE=yenicelim;781909]CİTİ nin mal aldığı falan YÖK arkadasım kandırmayın milleti
Ne demek kandirmak İşbank HIZLI TAKAS Analizinde oyle gosteriyor Sen biliyosan niye atmiyorsun aradan kac saat gecmis kandirma diyosun bi yararimiz olsun dedik yanlis ta olabilir bilmiyorum ben gordugumu yazdim
Sen dogruyu biliyosan gonder kardesim anlik takasi
Sevgili kardeş, niye sabretmiyorsun ihtiyacun yoksa.Dün ve bu gün bizlerin yaptığı işlemlerden hiç bir edinimin olmadı mı.Belki de burada yazılanları da manüpülatif bulabilirsin, O zaman da bu forum amacını aşmış olur.siz karar verin.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
aslında sorunun cevabı şöyle olabilirdi. evet buralar dip gibi burdan alıp ortalama düşürmek mantıklı ya da burdan aşağısı var gibi satıp alttan almayı düşünebilirsin. gibi. yardımcı olmayanı çalışıyorsun fırça mı atıyorsun çözemedim. olayı nerelere getirdin. [emoji16] ilk cümlenden bekle dediğini düşünerek yorumluyorum. yazdıklarının gerisi gereksiz olmuş
ytd [emoji52]
Bu cuma bir geçsin de pzts sanırım daha mantıklı olacak trade etmek ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=kasap;782235]Hızlı takasta 2 gün öncesini görüyorsun kardesim. O senin gördüklerin Çarşamba gününün verileri. Tamam Çarşamba günü CİTİ nin 105 bin aldığı gözüküyor. Dün ve bugün finansman kimin malını satıyor. 2 günde 420 bine yakın mal sattı finansman. Hızlı takastan 3 aylığına bile baktığında finansmanın elinde hiç mal yok. O zaman bu satılanlar kimin mali? Ha bana sorarsan al gulum ver gulum yapıyorlar. Finansman yanı CİTİ elindeki mali iş yatırıma virmanliyor. İnşallah öyledir diyelim
Bak güzel dostum,
Kimseyle dalga geçmem,azarlamam haddim değildir ,karşımdakilerin fikirlerine saygı duyarım, manüpülasyon yapmam. Olabildiğince bilgi vermeye çalışırım.Şimdiye kadar sana olduğu gibi , diğer arkadaşlara gerek genel gerek öZelden cevaplar yazmaya çalıştım.Soru sordunuz kurallar çerçevesinde cevap yazmaya çalıştım.İmza olsun diye YTD yazılmaz. İçeriğini anlayacaksınız ki veriğim cevabın hangi sınırlar içinde olduğunu anlayasınız.
Bak bilançoya kadar sizin teknik analizleriniZden yararlandık.Amaç bu olmalı.
Herkesi gerdi bu SEREFSIZ kagit sabahtan beri bi buna bide ykgyo ve kristale glyho ihlsgyo ya bakiyorum iyice geriliyom
Alım satım işlerini buraya yazmanıza gerek yok, herkes kendine .
-Mesela yataşla bi kıyas yapan oldu mu
-Düzce fabrikasının son durumu nedir
- yatak ve ev tekstili üzerine bi marka ile ilgili ekim sonu lansman çalışmasının son durumu nedir
-600 milyonluk hedefte sapma var mı
-kar edilmeye başlandıysa kar payı ödeme vb bi durum ne zaman başlar
-başka şirket alma işe ilgili çalışma var mı
Bu tür sorulara cevap vermek gerek.
Arkadaslar bende Zor tutuyom kendimi satmamamk icin sabah satip izledigim kagitlari alsaymisim kardaydim
Biri bisey desin Satilir mi haftaya dahada dipleri gorecek gibi bu kagit
Mipaz in zararı nerdeyse 8 kat artmış hisse bugün tavan olmuş. Bizimki zarardan kâra geçmiş şirket %46 büyümüş yatırımcısını süründürüyor. Bizim borsa bisey iste
Birde kuzey kore Amerika gerginligi var eger h.sonu bisey olursa yandi gulum keten helva
UAlkaya kardesim ne diyon bu kagit ne zaman cikmaya baslar
Senin anlamanda sıkıntı var sanırım 4,21'i çektim aldım diyorum iyileştirme işlemi diyorlar buna...yukarı fiyattan diyorum...sen ne diyorsun bir tane alımım olmuşsa 100 katını virman yapacakmışsın herkes senin ne yazdığını görüyor boşuna kıvırma...daha da yazacak değilim işlerim var...
Sevgili patronumuz, yatırım matırım demese, her kağıt gibi bilanço ( beklenti biter,Satılır) hateketi yapar, yine rutin hareketine geçer.3,97-4,11 görülür mü bilemem ama haftaya çıkarız gibi. Tipik dip çalışması.Şu an 4,21 lerim de geliyor ve ben işlemlerimi bitirmiş oluyorum. İnşallah buradan çok para kazanacağız hep birlikte.
Sizin nezdinizde , bu günkü dalaşmalarda yazdıklarım için tüm arkadaşlardan özür dilerim.