Sayfa 358/967 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    4,22 bir parça gelmiş 4,21 çektim aldım...bugün toplam 17 bin lot geldi...
    Sevgili kardeş, olmamışları olmuş gibi gösterip klavye kabadayılığı yapmayın.
    Dayanağımız neydi, 4,20,21, 22 de bekliyorum dediniZ, ben de size kademelerde ben varım dedim. Sonrasında siz yok ben aktife çektim 22 parçalı geldi dediniz. Ben de 20 21 de olmadığınızı , parçalı da 22 den almadığınızı söyledim. Üzerine de yazdıklarınız takip edilirse, bana inşallah satmamışsındır diye gülücüklü mesajınız vardı. Şimdi bu mantığı güden, belirli bir stratejisi olan yatırımcı kardeşimin 4,65 te satamadığı, kağıdına aşık olduğu savı yürütülür.
    Sevgili ADAM.

2. [QUOTE=yenicelim;781909]CİTİ nin mal aldığı falan YÖK arkadasım kandırmayın milleti

Ne demek kandirmak İşbank HIZLI TAKAS Analizinde oyle gosteriyor Sen biliyosan niye atmiyorsun aradan kac saat gecmis kandirma diyosun bi yararimiz olsun dedik yanlis ta olabilir bilmiyorum ben gordugumu yazdim
    Sen dogruyu biliyosan gonder kardesim anlik takasi

3.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    beyler. şimdi ben satsam mı biraz daha alıp desteklesem mi bilemedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sevgili kardeş, niye sabretmiyorsun ihtiyacun yoksa.Dün ve bu gün bizlerin yaptığı işlemlerden hiç bir edinimin olmadı mı.Belki de burada yazılanları da manüpülatif bulabilirsin, O zaman da bu forum amacını aşmış olur.siz karar verin.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

[QUOTE=kasap;782235]
     Alıntı Originally Posted by yenicelim Yazıyı Oku
    CİTİ nin mal aldığı falan YÖK arkadasım kandırmayın milleti

Ne demek kandirmak İşbank HIZLI TAKAS Analizinde oyle gosteriyor Sen biliyosan niye atmiyorsun aradan kac saat gecmis kandirma diyosun bi yararimiz olsun dedik yanlis ta olabilir bilmiyorum ben gordugumu yazdim
    işbank sanırım ya geriden geliyor ya da seans sonunu gösteriyor. güncel değil ama o kesin gibi

ytd [emoji52]
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

5.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    SiZin birşey aldığınız yok arkadaşım, 1 lot gösterin her bir lotunuza 100 lot virman yapayım. Elinizdekileri de satamadınız.
    Şimdi bırak laf cambazlığı yapmayı...hiç birşey almamışsın diyorsun ispatımı koydum...aracı kurumumu ara sana gerekli bilgiyi verecekler istersen...kimseye iftira atmayacaksın virmanlarım fln ayagı yapıyorsun senin gücün yetmez yapacagın şeyi söyle...

Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Sevgili kardeş, niye sabretmiyorsun ihtiyacun yoksa.Dün ve bu gün bizlerin yaptığı işlemlerden hiç bir edinimini olmadı mı.Belki de burada yazılanları da manüpülatif bulabilirsin, O zaman da bu forum amacını aşmış olur.siz karar verin.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    aslında sorunun cevabı şöyle olabilirdi. evet buralar dip gibi burdan alıp ortalama düşürmek mantıklı ya da burdan aşağısı var gibi satıp alttan almayı düşünebilirsin. gibi. yardımcı olmayanı çalışıyorsun fırça mı atıyorsun çözemedim. olayı nerelere getirdin. [emoji16] ilk cümlenden bekle dediğini düşünerek yorumluyorum. yazdıklarının gerisi gereksiz olmuş

ytd [emoji52]
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

7. Bu cuma bir geçsin de pzts sanırım daha mantıklı olacak trade etmek ytd

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. [QUOTE=kasap;782235]
     Alıntı Originally Posted by yenicelim Yazıyı Oku
    CİTİ nin mal aldığı falan YÖK arkadasım kandırmayın milleti

Hızlı takasta 2 gün öncesini görüyorsun kardesim. O senin gördüklerin Çarşamba gününün verileri. Tamam Çarşamba günü CİTİ nin 105 bin aldığı gözüküyor. Dün ve bugün finansman kimin malını satıyor. 2 günde 420 bine yakın mal sattı finansman. Hızlı takastan 3 aylığına bile baktığında finansmanın elinde hiç mal yok. O zaman bu satılanlar kimin mali? Ha bana sorarsan al gulum ver gulum yapıyorlar. Finansman yanı CİTİ elindeki mali iş yatırıma virmanliyor. İnşallah öyledir diyelim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 358/967 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •