Sattın mı tarila?
Printable View
Hayırlı olsun sayın Tarilla. Ismen de bu hafta genelinde islem hacimleri paylarında 1 - 1,5 puanlik düşüş var. Haftaya iyi takip etmek lazim. Bu düşüş devam ederse bayrak aşağı kırılabilir.
(Not: Bende her iki hisse de var. Hatta gedikte var. [emoji4])
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be satan satana. Ama ben bekleyeceğim, tabi nefis azdırmazsa.Kendimce sebeplerim var. Bir süredir burak ve barış beyin paylaştığı hacim bilgilerinde işmen ve info 4.q üstü ort ile giderken , bir kaç gündür işmen 4.q altı rakamlar yollarken info gene de üstü yollamayı başarıyor. İşmen bugün 4.q %10 altı iken biz yüzde 4 üstü idik. Bu muazzam bir başarıdır bence.
Nasipse günlük 1 m net kar rakamını bu kağıtta görmek isterim. Enişte adamlar çalışıyor diyeceğim
Evet ama geri döneceğim abi, burada bir pırlanta var ismene bayrağı diktirelim gelirim :)
Çok teşekkür ederim hocam, ismendeki pay düşüşü benimde çok dikkatimi çekti ancak bu yaklaşık 8-10 gündür infoda da vardı, BOFA(Bank Of America)'nın işlem sıklığını arttırdığına yordum bunu.. infonun payının toparlanma sebebini de her gün kasaya giren bedellinin kredili kullandırılmasına bağlıyorum.. Ben indikatörlere ve baskıya bakınca yukarı görüyorum ama nasip tabii.. O bayrağı umarım dikebiliriz :)
dün göz göre göre çok çıkıldı, bugün hepsini pişman etmesi lazım.
pişman edeceğini bekliyorum
Ben daha ruchanlara para yatırmadım info bey ne yapıyorsunuz:)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet borsada birinci kural yukarı trend varsa trendde kal burdan satıp ismen uçacak diye gidenlere sabah sabah %5 demişler
Burada ne güzel tanıdık simalar var :)
"2020, sermaye piyasalarının büyüme yılı oldu"
Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği 22. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmasında, 2020'nin birçok sektör için risklerin ön plana çıktığı ve sürdürülebilirlik hesaplarının yapıldığı bir yıl olurken, sermaye piyasaları açısından büyüme yılı olduğunu söyledi.Taşkesenlioğlu, "Pay piyasasındaki yatırımcı sayısı 2019 yılsonunda 1 milyon 203 bin kişi iken, 2020 yılı Ekim sonu itibariyle 680 bin kişi artarak 1 milyon 883 bine ulaştı. 2019 yılı ilk 11 ayında 1,9 trilyon TL olan pay piyasası işlem hacmi, 2020 yılının ilk 11 ayında 5,7 trilyon TL'ye yükselirken, bu dönemde gerçekleştirilen halka arzlara ise ortalama 20 kat talep geldi. Bu sayede, aracı kurumların 2020 yılı 3. çeyreğindeki yıllıklandırılmış dönem kârının, önceki döneme göre yüzde 150 artarak 1,4 milyar TL'den 3,5 milyar TL'ye yükseldiği görülmektedir. Sektördeki büyümeyle uyumlu olan bu artış, bizi oldukça memnun etmiştir" dedi.
Brüt takası unutmuşum 720 den sattık; hayırlısı olsun 10 günde % 20 üzeri verdi. Haftaya bakarız artık. Aşkımız daha yeni başlıyor
Herhalde bu alanlar babasının hayrına sizlerin %20 30 50 100200 karını almıyordur
Arkadaşlar ziraat yatırımdan Rüçhanları hisseye dönüştüren var mı
Pazartesi günü talimat vereceğim
Mesaj atmışlardı 8 Aralık son diye
Problem olacağını sanmıyorum ama yine de aklıma takıldı
Teşekkürler
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim siz ziraat üzerinden mi yaptınız.
Alnustaki hesaptakileri 1 saatte hallettimLenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son olarak 2 sinden sonra yani Rüçhan tahtası kapandıktan sonra mı yaptı işlemi
Bir de önceden haber vermek gerekiyor mu
Panik oldum kusura bakmayın
Ben mesaja istinaden irtibat kurmadım
Bir de ilk bedellim tecrübesizlik
Cevaplar için teşekkür ederim
Çok sağolun
Bugün yaptı. Panik yaoacak bişey yok. Çok çok 8 aralıkta otomatik çekerler hesaptan parayı. Ama siz pazartesi arayın, gün içi hisseler geçer elinize.telefonla rüçhanlarımı ana hisseye çevirecem deyin. Hisse başı 1.96 tl para. Hesapta olsun.kafi.
Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
İyi geceler forumu da işgal ettim
Kusura bakmayın ortaklar
Hisse başı yaklaşık 1 tl kar 1 haftada vay bee, iyi kazandık ortaklar..
Haziranda bu hisse nerde olacak merak ediyorum, yaşayıp görmek istiyorum :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
İnfo trend görünümü...
https://i.hizliresim.com/1sAK9N.png
İnfo fibo hedef seviyeleri...
https://i.hizliresim.com/NYFgKH.png
Tekniğin harika sn solon. Fibo teknik yaşamıştım yıllar önce, sizin gibi biri çizmişti. 28 kuruşluk kağıda 13 tl fibo ve gitti. 14 tl info için çok olası, fazla uçuk bi hedef değil.
Her çeyrek 50m kar getirirse ederi zaten 14 olur minimum. Tabi getirir mi bilemeyiz göreceğiz inşallah getirsin.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 değilde 25 dahi getirse hbk değeri 1 olur,hisse fiyatı 14 e çıkarsa fk'sı 14...Şimdi bile fk değeri 17. İsmene göre yüksek ama büyüyen bir firma için tolere edilebilir herhalde.
25 zaten cepte bence ortak bu çeyrekte. Önemli olan 2021 1.q. özsermayenin %77 si kadar gelen bedelli parasını nasıl deperlendireceği çok önemli, tahmiblerim min 27.5 ama 30 u kırmasıdır. Olay farklı bir yöne kayar.Bu kağıtta büyüme etkisi ile 14 ler o zaman taban olur.
85 +66+25+4 de hergün gelen parayı deperlendirse 2021 e 180 m özsermaye ile girersek 180 m ciddi bir rakamdır. İlk hedef komisyon gelirlerinin kar kalması sonraki hedef günde 1 m net kar.bakalım
Sn. Solon bence şu anki FK çok anlamlı değil. Şirketin şu an yaptığı işlem hacimleri, en iyi bilançonun geldiği 3. Çeyreğin dahi üzerinde ki ondan önceki çeyrekler çıtır çerez kalıyor.
Bu hacimlar bu şekilde yatay kalsa dahi, yani şirket büyümeyi bitirdim bu pazar payi bana yeter dese dahi ( ki demiyor o ayrı hikaye) ceyreklik 30m, yıllık 120m kar bence 2021 3. Çeyrek bilancoda ortaya çıkacaktır yeter ki hacimler bozmasın. Piyasa da muhtemelen yakın zamanda durumu fark edecektir...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sriket buyumeyi bitirip belli bir seviyeye geldiginde kac fk olarak fiyatlanmali sizce ? Ismeni baz alirsak piyasa cok dusuk fiyatliyor gibi.
Hocam şirket için bunları düşünmek için yıllar var diye düşünüyorum.Ayrıca sadece şirketler büyümüyor piyasada büyüyor. Saygılar
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben değerlememi güncel kısa ve uzun vade tahvillere göre yaparım. Mesela şu an için konuşmak gerekirse, iki faizin ortalaması 13.16, ortalama 6 FK büyümesini tamamlamış ve hep böyle getirmeye devam edecek bir şirket için benim ödemeye razı olacağım bir değerdir. 10 fk üstüne girmemeye çalışırım.
Tahvillerin ortalaması diyelim ki 10 oldu, o zaman 7.5 hedef FK uygun olur ve 12 üstüne girmemeye çalışırım. Çok bilinmeyenli denklem gibi.
Ancak büyüme işin içine girerse olay değişiyor diğer mesajlarda anlattığım gibi...
Ek 26425 BCG geleni alıyor.
Bgc elimdekileri aldı.