Hayırlı olsun sayın Tarilla. Ismen de bu hafta genelinde islem hacimleri paylarında 1 - 1,5 puanlik düşüş var. Haftaya iyi takip etmek lazim. Bu düşüş devam ederse bayrak aşağı kırılabilir.
(Not: Bende her iki hisse de var. Hatta gedikte var. [emoji4])
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be satan satana. Ama ben bekleyeceğim, tabi nefis azdırmazsa.Kendimce sebeplerim var. Bir süredir burak ve barış beyin paylaştığı hacim bilgilerinde işmen ve info 4.q üstü ort ile giderken , bir kaç gündür işmen 4.q altı rakamlar yollarken info gene de üstü yollamayı başarıyor. İşmen bugün 4.q %10 altı iken biz yüzde 4 üstü idik. Bu muazzam bir başarıdır bence.
Nasipse günlük 1 m net kar rakamını bu kağıtta görmek isterim. Enişte adamlar çalışıyor diyeceğim
Evet ama geri döneceğim abi, burada bir pırlanta var ismene bayrağı diktirelim gelirim
Çok teşekkür ederim hocam, ismendeki pay düşüşü benimde çok dikkatimi çekti ancak bu yaklaşık 8-10 gündür infoda da vardı, BOFA(Bank Of America)'nın işlem sıklığını arttırdığına yordum bunu.. infonun payının toparlanma sebebini de her gün kasaya giren bedellinin kredili kullandırılmasına bağlıyorum.. Ben indikatörlere ve baskıya bakınca yukarı görüyorum ama nasip tabii.. O bayrağı umarım dikebiliriz![]()
Yer İmleri