Yarın da en az %4-5 açılış yaparsa ve altına salmazsa çok güzel yerlere yelken acarız diye bi düşüncem var
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın da en az %4-5 açılış yaparsa ve altına salmazsa çok güzel yerlere yelken acarız diye bi düşüncem var
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Önümüzdeki 6 aylık bilançoda ismen le Info aynı fiyat hedefim var ikisindede uzun zamandır yatırımciyim biliyorsunuz biri büyüyen biri piyasanın devi 18 lira hedefle ikisinide tutuyorum
Bir ralli bekliyorum endekste bu işlem hacimlerini daha da artıracaktır sonrası çöküş takke düştü kel gözüktü hesabı burada testere yapıp son dokulenleri alıyorlar endekste
Burada bulunan INFO yatırımcılarının hepsinin hisseyle ilgili farklı beklentileri var, bazı arkadaşlar karlarını gerçekleştirmişler, bu kişinin risk algısına, yatırım anlayışına göre değişir. Bu açıklamaların diğer yatırımcıların hisseyle ilgili düşüncelerini etkileyeceğini düşündüğümden bu yazıyı yazdım. Yatırım anlayışım şirketin gelecek çeyrekler karlılığı ve gelecek beklentileri devam ettiği sürece ortaklığım da sürecektir. İstatistikler gösteriyor ki sağa sola kıpraşanlar büyük balığı kaçırıyor. Diyeceğim bu arkadaşlar Trade ile daha çok kazanabilir, saygı duyarım. Ben bu işi beceremiyorum.
Vay be satan satana. Ama ben bekleyeceğim, tabi nefis azdırmazsa.Kendimce sebeplerim var. Bir süredir burak ve barış beyin paylaştığı hacim bilgilerinde işmen ve info 4.q üstü ort ile giderken , bir kaç gündür işmen 4.q altı rakamlar yollarken info gene de üstü yollamayı başarıyor. İşmen bugün 4.q %10 altı iken biz yüzde 4 üstü idik. Bu muazzam bir başarıdır bence.
Nasipse günlük 1 m net kar rakamını bu kağıtta görmek isterim. Enişte adamlar çalışıyor diyeceğim
Tebrikler... Bugünkü bgc alımı da güzel oldu... İnfo nun şu anki durumunu ismen in 4 olduğu zamanki durumuna benzetiyorum.. Hersey olumlu gözüküyor... Ana pazara çıkmadan önce kaç olduğu önemli... Eğer yabancı yatırımcı gelmeye devam ederse portföy ümün yğzde 50 sini 2021 için info ya ayırabiliriz... Ama ben trade i severim... Biraz hacimlense çok iyi olur.. Onun yolunda alt pazardan kurtulmak))
Yer İmleri