Hocam sen işlem yapmaya başlayana kadar yeni uygulama gelir sanırım sen direk üst segmentten başlarsın. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca street fighter, king of fighters tada çok iyi idim.
Ben ideal kullandığım için biliyorum, gelen uygulama inanılmaz. Keşke diğer kurum hesapları bağlama özelliği de olsa var mi bilmiyorum varsa cepte direk tek uygulama bu olur.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acil güncelleme bekliyorum. Çok acil. Bu iş bu yazılımla olmaz. Aralık ilk hafta dediler telde. Çabukta adapte olurum, ama bunda al diyorum almadı. Genede hallettik ama bu iş böyle sıkıntılı bana değil büyümeye sıkıntı ihtiva eder
Bu uygulama benim gibi kuruşa satan adamı kesmez! Bugün son an tökezlemeseydim portföyün 10 katı hacim yapacaktım, 6 katta kaldım. Aşağıda kaç lot alabileceğim yazıyor, lotları yazıyorum al diyorum portföyde gözükmüyor, lot azaltıp giriyorum. Yani bu dakika sürmeyen işlemlerle deva 10 kademe kalktı. Portföy kısmı o kadar ufak ki hoş değil. Hisse alırken kodu yazma yavaş geldi. Üçgen açılır menü yavaş geldi. Ve derinliği mayris mobile dan takip ediyorum. İnfo mobilden çıkınca her seferinde giriş istemesi can sıkıcı. Ya al sat pasif alış, aktif satış için saniyelerle yarışıyorum. Her seferinde giriş mi yapacam? Yani bu böyle olunca olmuyor, az al sata müsait, ben robotlarla yarışıyorum.
Yer İmleri