sn mzmz.yanlışı mı gösterdiği için teşekkur ederim.haberin üzerinden 2,5 sene geçtiği için aklımda yanlış kalmış varlık fonu değil özelleştirme idaresine devir kararı alınmış
https://www.mynet.com/100den-fazla-k...i-110102586528
Printable View
sn mzmz.yanlışı mı gösterdiği için teşekkur ederim.haberin üzerinden 2,5 sene geçtiği için aklımda yanlış kalmış varlık fonu değil özelleştirme idaresine devir kararı alınmış
https://www.mynet.com/100den-fazla-k...i-110102586528
Arkadaşlar tamamda devlet niye böyle bir yola gıtsınkı bu hisseler aynı şekilde piyasada ışlem gormeye devam edemezmı.. Bu senetlerin yeniden bir değerlemeye tabı tutulacagına kaynak nedir... C. Başkanın dediği CHP nın elindeki hisseleri alacaz borsadaki hisseleri toplayacaz veya kaldıracaz diye birşey duyan varmı...
Onu sormadım hocam...A için 20 kat bedelsiz diyor...peki B nin imtiyazı ne??
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KrdmA ve krdmB piyasada ve imha edilmeyecek..
İşA ve B ise holdingleşme olursa ihtimal olarak imha edilecek.Yoksa hazineye %28 geçince bir değişiklik olacağını sanmıyorum..
Banka ve chp den ses seda yok.Onlarda bir hamle yapacaklardır herhalde.Ama bu sessizlik iyi mi kötü mü bilemem
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe den pay alması için sermaye yapısı değişecek holding girişimi olmadan şişe den pay alamaz ayni sekilde diğer tüm istiraklerden pay alacaklar yada isbank elindeki pay üzerinden Atatürk hissesini hediye edecek bu da mümkün değil isctr ye yatırım yapmış yerli ve yabancı ortak var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri) Olayın parlamento boyutu var, bir de parlamento dışı boyutu var
Gelmeyen payları hazineye getireceğiz anlamına gelir
Kurucular ve imtiyazli ve tum istiraklerden pay alacaktir
Isctr den gelen 250 milyon senelik temettü
Kuruculardan 604 adet hisse en az 120 milyon gelmesi gerekir
Isctr 1.260 milyon hisse payı ve 604 kurucu payın değerinin karsilastirdiginiz zaman kurucu hisseler in değeri net bir şekilde gorunuyor
Şahsi oynamadım, pas verdim. :)
Alıcıların nefesi tükenmeye başladı....sanki.
Biraz nefeslenmesi lazım...2.8 den alanlar satsın ki buralardan alanlar koleksiyon yapsa hisseyi zoruna gitmez...[emoji38]
3800 taban yapsa veya
Alan satan o fiyatta anlaşırsa neden olmasın....taban da tavan da talep meselesi...
Anayasanın 134. Maddesi 2. Fıkrasına göre hiç bir sıkıntısı yokmuş ahaber de madde madde acıklamışlar
Bu alanlarında bir bildigi vardır bence zaten bu hisse alsat kagıdı degil orta vadede bekliyeceksin eninde sonunda hazineye gececek zaten yarında meydanlara cıkıyorlar partililer ordan işşş dese gerisini siz düşünün😁 ytd
bu kağıtta destek direnç çok çalışmaz...çıkar akşam bir kararname....hazineye devrine ilişkin meclise getirilir...ya da işbank derse ki biz olağanüstü genel kurula gidiyoruz.gündem A B C Kur için esas sözleşme tadili gündemiyle vs...
ara ki direnç bulasın....
ya da cb çıkıp derse biz sadece ttk tk nın hisselerini hazineye akttaracağız işbankın şekli bizi ilgilendirmez....
o zamn da ara ki destek bulasın....
bir mali muşavir varsa bu işleri bilen ya da hukukçu konuya hakim...esas sözleşme ve icraatleri karşılaştırsın ederini bulur hisselerin.
%2.9 u bizim işbanksının isbtr nin....imtiyazlı hemde (ilk kurulduğunda)
şu an %0.00155 i ediyor sermayenin....(ki çoğu adi senet)
Haydin arkadaşlar akşam kapanışa tavan görelim tavan serimiz bozulmasın...
Bu fiyatlardan satan da pek yok gibi [emoji6]
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/V99qRn.png
2350 DEN İŞBTR ALMAYA DEVAM... :evil:
https://i.hizliresim.com/ZXXbqa.png
GARANTİ DEVAM DEMİŞ.
Işatr ye tavan yaptırayım dedim .ördek düştü 46,995 e....
https://m.ahaber.com.tr/galeri/gunde...nesine-devri/2
haberlerde bol bol çıkmaya başlar artık
Satan olduğu kadar alanda var. Bu güzel :ok:
İş A da neden hareket olmadı bu kez ?
bugün İş B lerim ile üzülerek vedalaştım işkur hissemiz ile yola devam :(
bir sayfa önce sayın marslı yazdı, hiç okumadan mı yazıyorsunuz. A da tavana kadar alış yazdığını ekran görüntüsü ile attı, fakat satan birisi 46995 fiyat limitli yazdığı için satış bu fiyattan gerçekleşti. Satan 55200 yazsa bu fiyattan gerçekleşirdi. Sayın marslı onun için diyor ördek düştü diye, 8 bin karlı almış oldu satandan
Benim anlamadığım satanların işbtryi neden tavandan satmadığı, vereceksende tavandan ver baba alamak isteyen tavandan alsın... Bakalım yarın ne olacak YTD
tahtadaki hareketleri anlık takip ediyorum. arada bir tavana kadar emir yazıp bakıyor. çizecek ama yukarda hisse yok.onun için tavan yapmadan buradan koyulanı alıyor.şu an sıkıntı yok.meclise gelince yola devam...
grup toplantısının olduğu gün alanlar bir gün sonra sattı.o gün alanlar bu gün sattı.bu gün alanlar içerde ve almaya devam ediyorlar.
y.t.d
güzel tesbit, aynen bende anlık takip etmeye çalışıyorum, temel ticaret kuralından birisi olan mal alıştan kazanılır prensibi ile hareket ediliyor sanki, zaten satmak isteyen ky her zaman olacaktır, arada panik yaptırabilirlerse ayrı heyecan ky için, satamayacağını zanneden ky her zaman olacaktır, sabırsız olan olacaktır, bu kar bana yeter diyen olacaktır her zaman heyecan var gibi, bugün A da yaptığın hareket içinde tekrar tebrik ederim, daha öncede ıskur da 35 binde yapmıştın o zaman bende almak için sıradaydım, eşleşmede gerçekleşmişti hatta alış emrimide yayımlamıştım nasip değilmiş, güzel hareketler yapıyorsun sayın marslı, bir an önce meclise gelişini de görelim artık değil mi. Yatırımlarınızı kendi yatırım uzmanlarınıza sorunuz, burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kararlarınızı maddi durumunuza göre kendiniz alınız. YTD.
eyvallah sayın yakamoz :ok:
HAYIRLI CUMALAR.YOLUMUZ AÇIK OLSUN....:halay:
4.000,10 fiyattan 8 lot eşleşme var. Olumsuz bir haber mi geldi?
4051 den satış yedi.