grup toplantısının olduğu gün alanlar bir gün sonra sattı.o gün alanlar bu gün sattı.bu gün alanlar içerde ve almaya devam ediyorlar.
y.t.d
grup toplantısının olduğu gün alanlar bir gün sonra sattı.o gün alanlar bu gün sattı.bu gün alanlar içerde ve almaya devam ediyorlar.
y.t.d
güzel tesbit, aynen bende anlık takip etmeye çalışıyorum, temel ticaret kuralından birisi olan mal alıştan kazanılır prensibi ile hareket ediliyor sanki, zaten satmak isteyen ky her zaman olacaktır, arada panik yaptırabilirlerse ayrı heyecan ky için, satamayacağını zanneden ky her zaman olacaktır, sabırsız olan olacaktır, bu kar bana yeter diyen olacaktır her zaman heyecan var gibi, bugün A da yaptığın hareket içinde tekrar tebrik ederim, daha öncede ıskur da 35 binde yapmıştın o zaman bende almak için sıradaydım, eşleşmede gerçekleşmişti hatta alış emrimide yayımlamıştım nasip değilmiş, güzel hareketler yapıyorsun sayın marslı, bir an önce meclise gelişini de görelim artık değil mi. Yatırımlarınızı kendi yatırım uzmanlarınıza sorunuz, burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kararlarınızı maddi durumunuza göre kendiniz alınız. YTD.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
eyvallah sayın yakamoz![]()
Son düzenleme : MARSLI10; 07-02-2019 saat: 23:27.
HAYIRLI CUMALAR.YOLUMUZ AÇIK OLSUN....![]()
4.000,10 fiyattan 8 lot eşleşme var. Olumsuz bir haber mi geldi?
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
4051 den satış yedi.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri