inşallah dönüşe geçmiştir ilk hedef gap olsun.
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
inşallah dönüşe geçmiştir ilk hedef gap olsun.
bizim menkül dün aldıklarını satış yazdı 9.68 e , 16bin lot
9 lardan gireceksin 12 ve üstü kaçacaksın hep böyle yine girdik bakalım hayırlısı :)
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finans 600 bin lot olmuş. Benim için önemli. Cuma günkü hareket ky kitleme operasyonumu yoksa elimizdekileri alma operasyonumuydü. Sanki alma gibi geldi bana.forum da2 yıl once logo gibi olacak ama 3-5 yılı var diye yazmışlardi. Link 2018 de hasılat 11 kar 7 milyon.karda banka faizide var.faaliyet karı 5 miLyon galiba.2019 6 aylık ciro 4 kar 2.5 milyon % 60 oran.böyle oran fonet .hektaş da yok.ne satiyorlarsa super kar orani var.geleceği parlak bu patronlar 10 yıldan beri linki satma derdinde ama satmiyorlar. Patron ben olsam satmam.11 ciro et 7 kar et.altın yumurtlayan tavuk.
bana da elimizdekileri alma operasyonu çekiyorlar gibi geliyor. eskiden olsa, ani yükselişlerle milletin eline verip, geri gelirdi.
şimdi, tam da link'in zamanı (çöp hisseler her gün %10-15 yapıyor), isteseler malı yıkacak hareketleri çekerlerdi. eli kulağında, bekliyoruz en kısa zamanda güzel ve istikrarlı yukarı hareketlerini....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...28f6f21d67.jpg
Trend desteğine tutunmuş, hazırlık aşamasında. İlk etapta 14 civarı hedefle takip edilebilir. (9 stop olmak koşulu ile). YTD..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yav link hadi, tavan ol da uğraştırma milleti.
yüzde kaç yükseldin diye sürekli takip etmek zorunda bırakma bizi :)
10,40 dan 9.80 e kadar taramada gördük ya vay beeeeee
link holding ile birleşme haberi varhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...005eea1ac7.jpg
Kapa birleşme haberi düşmüş. Iyi mi kötümu anlayamadım.
Finans anca virman yapmıştır. Satış degil
Ben haberi olumlu algılıyorum. Bu birleşmenin sebebini Sorgulamak lazım. Gelecekle ilgili bir yeniden yapılanmanın hazırlığı olabilir. Geçmişte hep link i satacaklarına ellerindeki nakitle gelecek gördükleri şirketlere ortak olsunlar farklı yatırımlar yapsınlar daha iyi olur demişimdir. Belki yönetim de artık satmak yerine büyümeyi hedeflemeye başlamıştır.
link-H olacak.. Holding denilince güven gelir inşaallah.. karın ağrısı bundanmış demek ki bugün...:)
Galiba birleşmenin fiyata yansimasinin önemli olmadığını 1 milyon lot yemesine ve sadece% 2-3 yükselmesinden yarın için umutlu degilim.garip bir spek var .başkası olsa tavana kitlemisti
Borca mi girecek
Bugün sanki bi silkeleme yaptı gibi geldi kapanıştan onu anladım yarın bence daha iyi gider 11 üstü atar .Bu haber önceden en az yüzde 10 kapaması lazımdı ama bakalım alan kişi tek başına almış takasta öyle gözüküyor
Tam da 10.60 kapaması :)
link holding in 2 adet iştiraki var. link tera hangi şirket acaba.. www.linktera.com.tr adresinde ki şirket değildir herhalde.. link den daha kıymetli bir şirkete benziyor...
10,60 değil 10,06
bende 10.60 okuyunca iki kere açtım tekrar [emoji16] herkesin yükseliş beklediği yerde korkarım. gerçi linkte hedefimi görmeden vermem dedim
Bu konuda bilgisi olan var mı?SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
devre kesti.
uzun yola çıkmış olabilir, sadece nerede durur bilemiyoruz. :)
Aktif be pasifiyle diyor holdingin ne durumda olduğu bilinmeli yoksa şirketi yer bitirir.
Birde bir tuhaflık var
Neden bilgisayar holding çatısı altında değilde holding bilgisayar altında birleşiyor tuhaf bir durum.
Holdingin durumu araştırılmalı
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir zararı olmaz. Çünkü holdingin zaten 2 iştiraki var. Sadece güven getirir...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin %10 u tavandan satıldı
teşekkürler.. link ketum bir firma.. link bilgisayar ve link tera bilgi a.ş. diye iki firması var holding in.. www.linktera.com.tr bu holding e ait mi değil mi bilmiyorum. çözemedim. kıymetli bir şirket. bütün bankalar bu şirket ile çalışıyor. her neyse haber olumlu algılandı. link çok eski bir firma.. belki başka projeleri vardır...
Patron para kazanmak istedi satacağım dedi 19 yaptı anlaşamadık 9 a getirdi.Tekrar topladı birleşeceğim dedi tekrar götürdü patron işi iyi organize ediyor tekniklere bakın ne zaman dipten yataya geçse haber geliyor. Tabii tek patron değil beraberindekiler.Holdingtede 20 milyonu iç ederler afiyet olsun.
zaten link bilgisayarın yüzde 60 ı holding in.. burada önemli olan holding in sermayesi ne kadar onu bile bulamıyoruz.. link bilgisayarın kar marjı yüzde 70 civarında.. satışları çok fazla olmasa da.. al takke ver külah.. link tera ne iş hala bilen yok.. adam holding i halka açık şirketine satıyor. holding in neyi var neyi yok bakalım. sonuçda katma değer katacak şirkete. artısı eksisi ilerde belli olur...
2 milyonluk holdingteki kendi hissesini kendine satıyor temel fıkrası gibi öteki alınacaklar nedir bilinmiyor fakat bence belirtilecek pek fazla birşey yok.
Aynen öyle.. al takke ver külah.. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış bilgiler geçiyor yazılarda holdingin borsada işlem gören link yazılımda payı %23 civarı %60 değil. Fıkralık hali de yok muhtemelen link yazılım olarak tek şirket çatısı Altında devam edilecek
Belirtilmiş borsa da işlem görmeyen 2 milyon hisse.