Sayfa 358/486 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Ben haberi olumlu algılıyorum. Bu birleşmenin sebebini Sorgulamak lazım. Gelecekle ilgili bir yeniden yapılanmanın hazırlığı olabilir. Geçmişte hep link i satacaklarına ellerindeki nakitle gelecek gördükleri şirketlere ortak olsunlar farklı yatırımlar yapsınlar daha iyi olur demişimdir. Belki yönetim de artık satmak yerine büyümeyi hedeflemeye başlamıştır.

2. link-H olacak.. Holding denilince güven gelir inşaallah.. karın ağrısı bundanmış demek ki bugün...

3. Galiba birleşmenin fiyata yansimasinin önemli olmadığını 1 milyon lot yemesine ve sadece% 2-3 yükselmesinden yarın için umutlu degilim.garip bir spek var .başkası olsa tavana kitlemisti

4. Borca mi girecek

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ben haberi olumlu algılıyorum. Bu birleşmenin sebebini Sorgulamak lazım. Gelecekle ilgili bir yeniden yapılanmanın hazırlığı olabilir. Geçmişte hep link i satacaklarına ellerindeki nakitle gelecek gördükleri şirketlere ortak olsunlar farklı yatırımlar yapsınlar daha iyi olur demişimdir. Belki yönetim de artık satmak yerine büyümeyi hedeflemeye başlamıştır.
    ben de sizin gibi olumlu bakıyorum. birleşme büyük ihtimalle daha büyük bir planın parçası olabilir.

sırf, dostlar hareket görsün diye yapılan bir işlem olmadığını, ileriki günlerdeki gelişmelerle ve hissenin fiyat seyrinden anlarız değil mi?

6. Bugün sanki bi silkeleme yaptı gibi geldi kapanıştan onu anladım yarın bence daha iyi gider 11 üstü atar .Bu haber önceden en az yüzde 10 kapaması lazımdı ama bakalım alan kişi tek başına almış takasta öyle gözüküyor

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    hiç moralimizi bozmayalım. fiyatı ağırlıklı ortalamadan ve açılış fiyatının aşağısına düşürmeden alış olduğu sürece satışlar sorun teşkil etmez.

bugünkü hacim çok güzel. 10.50 üzeri kapanış olursa, bu hacimle birlikte ilerisi için umut verir.
    Tam da 10.60 kapaması

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. link holding in 2 adet iştiraki var. link tera hangi şirket acaba.. www.linktera.com.tr adresinde ki şirket değildir herhalde.. link den daha kıymetli bir şirkete benziyor...

Sayfa 358/486 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •