Fotoğraf gönderemiyorum şimdi baktım bende gözüküyor 79500 lot almış
Printable View
Serefsizler endex yuzde 1 yukarda bunda tik yok AMK,yuzde 1 ekside olsa 3 duserdi...Allah Hepimizi tez zamanda kurtarsin bu hisseden...
Buyrun yoruma, işte pasta;)
http://imageturko.com/?di=WQOU
bilginize arkadaşlar,
Şirketimizin kamuya açıklanmamış her hangi bir bilgisi bulunmamaktadır. Tüm açıklamalarımız, finansal sonuçlarımız ile birlikte Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinde yer almakta olup, SPK mevzuatı çerçevesinde açıklama yapılmasını gerektiren konular oluştuğunda yine Kamuyu Aydınlatma Platformu yolu ile duyurulmaktadır.
Şirketimiz faaliyetlerini devam ettirmektedir. Hisse fiyatı piyasada belirlenmekte olup, şirket yöneticilerinin hisse fiyatı üzerinde etkisi bulunmamaktadır.
Göndermiş olduğunuz haberlerin linklerinde finansal bilgisi geçen şirket Yıldız Holding A.Ş. olup, Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.’nin ana ortağıdır; ancak ayrı bir tüzel kişiliktir.
Bilgilerinize arz ederiz.
Günaydınlar, işlem hacmi çok azaldı, alış kademelerinde toplam 10 küsur bin , satış kademelerinde 100 küsur bin giriş yapılmış. Bunu neye yormak lazımdır💩💩💩
7,22 satışa 24722 lotluk takoz bir koydu O😡Ç.
Bu kagidi hergun takip etmemek gerek aslinda unutucaz birgun nasil olsa cikicak mantigi ile baska care yok gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen öyle , yatırılan para gitti gözüyle bırakıp takip etmemek gerek .. 3 ayda 1 bilançolara bakıp yatırımcı sunumu izlemek kafii .. biryere gittiği yok nasılsa , mali yapıyı tüm hisseleri toplamadan düzeltmeyecekleri aşikar.. kaldı ki söylentiler bunun hiç olmayacağını da belirtiyor.
muhtemelen şoku arz ettikten sonra daha da tozunu bulamayız bunların ..
Peki abi sunu anlamıyorum...Madem cekip gidecekler neden hisseler toplanıyor,fiyat daha da assagıya cekiliyor.Millete kakalaması gerekmez mi bu mantıkta bakarsak.Adamlar suanda hisseleri topluyor fiyatı baskılıyor (tabi bu benim dusuncem).Kacıp gidecek adamların elinde 8 milyon hisse olmaz ki...Bence baska bir planlar var gibi geliyor...
herkese bol sans...
Bo o.c lari neyi bekliyorlar.sokun arz haberleri gozdeyi nerlere getiriyor.bu daha neyi bekliyor...
valla orasını bilemiyorum , benzer durum AKSEL de vardı .. patrondaydı hissenin büyük kısmı , bu hafta haber geldi borsadan çıkarıldılar..
bizim için benim günlük göstergeler şunu söylüyor ;
http://nimb.ws/s3fcJZ
günlükler hala satta , 7,80 üstünde yeniden günlükler pozitife döner .. 2013 haziran ayından beri satta , arada 2 kez artıya geçip tekrar yeni dip görmüş ..
Unlunun dunku toplam takasinda 8.694.000 vardi bugun 8.643.000 var yaklasik 50 bin dusmus kime gonderdi acaba...O.C lariii
Bilanco yarin mi aciklanicak?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bilaco yarin ama ne gelecegi belli zaten,yarin daha da assagiya salmazlar umarim...
Bizim Toptanda da Aksel gibi kapanabilir mi?
Uzman arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Benzerlik var mı aralarında?
💩💩💩
O boyutta birsey olacağını sanmıyorum ortak...Aksel de durumlar biraz farklı iflas falan vardı işin içinde...Bunlarda boyle bir surec olmaz diye dusunuyorum.Buyuk prestij kaybı olur.Gerci yıldız holding dedik guvendikte girdik ama hallere bakarsan ne yapacakları belli olmaz bunların.Ayrıca batıracakları şirketin hisselerinin coğunluğunu kendisinin tutmaması lazım mantıksal olarak...Var bir planları ama cozmus değilim umarım hepimizin yararına olur.Bekleyceğiz ve goreceğiz.YTD...
saygılar,Bol sanslar...
Norveç Varlık Fonu 2016 ve 2017 yıl sonları itibariyle Tükiye hisse senedi varlıkları..
Yeşil olanlar 2017 sonu itibariyle çıkanlar, Maviler de 2017 sonu itibariyle portföylerine yeni girenleri gösteriyor. Beyazlar ise iki yılda olanlar var. Miktarlar ise değişmiş.
Bizim Toptan daki portföyünü 2017 sonu itibariyle tamamen boşaltmış.
https://i2.wp.com/www.lattedenborsay...8.04.png?w=507
https://i1.wp.com/www.lattedenborsay...8.47.png?w=508
Bu komplocu Yıldız grubundan hyrlı bir haber mi var acaba, Ülker ve Gözde 2% aşağıda💩💩💩
Sanırım bilanço iyiki artış oldu gerçekten güzel çıkarsa yarın daha güzel olur inşallah
Piyasa, 1milyon civarı zarar bekliyormuş.
Altı haberi güzel olur çok üstü malum.
bugün ilgili beklenti haberini ben de okudum ama aklım almadı -1 milyon beklentiyi nasıl yapmışlar hala aklım almıyor..
-3 çeyrekte 40 milyon zararda kapadı .. nasıl yılı 1 mılyon zararla kapatması bekleniyor bana pek mantıklı gelmedi.. tek mantık muhasebe oyunu olması.. demek ki yeteri kadar topladılar ve yol alacak.
bakalım bi bilanço gelsin akşam da
Bu arada ben haberi bulamadim rica etsem link I atarmisiniz...Merak ettim :):) tesekkurler
Bu sabah bloomberg tv‘de şirketlerin gelecek muhtemel bilanço analizleri yapıldı.
Bugün Anadolu Efes, Bizim Toptan ve Torunlar GYO'nun #4Ç17 mali sonuçlarını açıklaması bekleniyor.
Net Kâr Beklentileri:
#AEFES -157 Mio TL
#BIZIM -1 Mio TL
#TRGYO 376 Mio TL
Yarın tepkisi nasıl olur acaba
-1milyon fark 9 aylık bilanço ile 12 aylık bilanço arasındaki fark olarak düşünülmüştü.son çeyrek ufak miktarda olsa kar etmiş durumda. 9 aylıktaki zararı 30.567 idi şimdi ise 30.358 açıklanmış.herkes 1 milyon zarar beklerken ufak bir miktar kar getirmiş.
Bu sunuma eksi giderse oturup aglayalim gari...
Sonunda olumlu bir senaryo cizmeye basladilar sanki...
Kapanışa doğru hareketi bu yüzdenmiş yarın yüzümüzü guldurse bari
sn oscar77 norveç merkez bankası çalıştığı portföy yönetim şirketini değiştirdiğinden portföylerinde değişim yaşandı .türkiyede ise yeni bir yönetici seçtiler oda geçen sene tüm hisseleri sattı
Bloomberg 100bin endeksten beri endeks ve hisseler üzerinde negatif pompalama yapıyor zaten... Her düzeltme de felaket senaryoları hazır..
Bence her yatırımcının takip ettiği kendi argümanı olması lazım.. Bu temel analiz olur, teknik analiz olur, takas analizi veya daha farklı yöntem..
Borsa İstanbul hala ucuz.. Gelişmiş ülke piyasaları rekor üzerine rekor kırarken Bist Dolar bazında eski zirvesini bile görmedi henüz..
borsa istanbul ucuzdur pahalıdır ayrı bir konu.2010 yılından itibaren ilk defa yüzde 21 büyüme olmuş şirkette.(ilk defa enflasyon üstü)otellere satış yüzde 25 artmış bireysel satış yüzde56 artmış (seç market sayesinde).kim hangi seviyeden aldı bilmiyorum ancak rakamlar şaşırtıcı derecede iyi.
ingilizce sunumda bakkalara satışları yıllık yüzde 21 çeyreklik yüzde9 artmış.
tarihsel en iyi marj artışı yapmış.
ilk çeyrek iyi bilanço açıklarsa ciddi yatırımcı çeker.
yeni yönetim iş bilenlerden oluşuyor görüldü
Verdiğim listedeki 2017 kısmı 31.12.2017 tarihin deki verilerdir.. Yıl içindeki dönem aralarında azaltma, artırma bunları yayınlamıyorlar. Yani görme şansımız yok. Bir sonraki portföy durumunu 2018 sonu itibariyle görebileceğiz. Yani 2017 sonu itibariyle Son durum listedeki gibi...
Geçen sene 1 milyon karı varken bu sene 30 milyon zarar yazmış.