Sayfa 358/790 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by İstus Yazıyı Oku
    Bizim Toptanda da Aksel gibi kapanabilir mi?
    Uzman arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
    Benzerlik var mı aralarında?
    💩💩💩
    O boyutta birsey olacağını sanmıyorum ortak...Aksel de durumlar biraz farklı iflas falan vardı işin içinde...Bunlarda boyle bir surec olmaz diye dusunuyorum.Buyuk prestij kaybı olur.Gerci yıldız holding dedik guvendikte girdik ama hallere bakarsan ne yapacakları belli olmaz bunların.Ayrıca batıracakları şirketin hisselerinin coğunluğunu kendisinin tutmaması lazım mantıksal olarak...Var bir planları ama cozmus değilim umarım hepimizin yararına olur.Bekleyceğiz ve goreceğiz.YTD...

saygılar,Bol sanslar...

2. Norveç Varlık Fonu 2016 ve 2017 yıl sonları itibariyle Tükiye hisse senedi varlıkları..

Yeşil olanlar 2017 sonu itibariyle çıkanlar, Maviler de 2017 sonu itibariyle portföylerine yeni girenleri gösteriyor. Beyazlar ise iki yılda olanlar var. Miktarlar ise değişmiş.

Bizim Toptan daki portföyünü 2017 sonu itibariyle tamamen boşaltmış.

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. Bu komplocu Yıldız grubundan hyrlı bir haber mi var acaba, Ülker ve Gözde 2% aşağıda💩💩💩

4. Sanırım bilanço iyiki artış oldu gerçekten güzel çıkarsa yarın daha güzel olur inşallah

5. Piyasa, 1milyon civarı zarar bekliyormuş.
    Altı haberi güzel olur çok üstü malum.

6.  Alıntı Originally Posted by Metikom71 Yazıyı Oku
    Piyasa, 1milyon civarı zarar bekliyormuş.
    Altı haberi güzel olur çok üstü malum.
    bugün ilgili beklenti haberini ben de okudum ama aklım almadı -1 milyon beklentiyi nasıl yapmışlar hala aklım almıyor..

-3 çeyrekte 40 milyon zararda kapadı .. nasıl yılı 1 mılyon zararla kapatması bekleniyor bana pek mantıklı gelmedi.. tek mantık muhasebe oyunu olması.. demek ki yeteri kadar topladılar ve yol alacak.

bakalım bi bilanço gelsin akşam da

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    bugün ilgili beklenti haberini ben de okudum ama aklım almadı -1 milyon beklentiyi nasıl yapmışlar hala aklım almıyor..

-3 çeyrekte 40 milyon zararda kapadı .. nasıl yılı 1 mılyon zararla kapatması bekleniyor bana pek mantıklı gelmedi.. tek mantık muhasebe oyunu olması.. demek ki yeteri kadar topladılar ve yol alacak.

bakalım bi bilanço gelsin akşam da
    Bende ayni seyi yazacaktim simdi...son ceyrek içindir diye dusundum...beklenen gibi cikar.saniyorum o haberden sonra yurudu biraz...

Sayfa 358/790 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •