bu zamanda, yabancinin isi olmaz bu senetle..pos biyikli yabancidir..basar gecer..yabanci, yabanci deyince ne kariniz oluyor..yerlinin parasi para degilmi. yerliler alsin yerliler jazansin..
Printable View
bu zamanda, yabancinin isi olmaz bu senetle..pos biyikli yabancidir..basar gecer..yabanci, yabanci deyince ne kariniz oluyor..yerlinin parasi para degilmi. yerliler alsin yerliler jazansin..
halamında bıyığı olsa amcam olurdu hesabıııı . şaka bir yana https://www.sahibinden.com/ilan/emla...9237859/detay/ bu ilan yayından kalktığında bizde şaha kalkarız.
biraz mal alın da fiyat artsın. durduğunuz yerde artmaz.
En çok çıkan en çok düşermiş. Bu söylem şehir efsanesi değilmiş.Perşembe günü en yüksek fiyatla bugünün en düşük fiyatı arasında 1 lira fark var.
üzüntüm çok büyük arkadaşlar.
hem kırgınım hem kızgınım.
şirkete güvenip yatırım yapıyoruz güya.
bist açılmadan haber yolladılar 30 Nisan sabahı üretim full devam ediyor diye.
haber yolladıktan sonra kağıt 2 günde 8.26 tan 7.26 ya
kısacası mal boşalttılar.iyi geçirdiler.
daha da yazmam.
niye uzersin kendini, sayin erdal. sirket hizli hareket etmiyor, ama saglamim diyor. o yazinin yinede cok onemi var. eger sirket hisseleri gitmeye hazir degilse goturmezler.. ama durduramayacaklari donem pek de uzak gorunmuyor..bu arada arsada satista az bir para degil sermayesinin 5 kat fazlasi satacagi arsasi var..adam sattim dese kime alis firsati verecek...cogu sektorlerde bilancolar iyi olmayacak hem uzun donem..burasi kriz sonrasi bile bilanco olarakta guvenli bir liman., sakin sakin beklemek iyi olacak gibi.
amma da insan okuyor bu saatte. gören binlerce yatırımcı var zanneder. 5.5 milyon toplam hisse var piyasada.
2 gündür düşüyoruz bakalım kar satışımı yoksa Erdals nin dediği gibi mal mi çıktılar. Takaslara göre son üç günlük işlemlerde ilk 5 aracı kurum +119 gözüküyor. Yarın ola hayrola. YTD
Alanlar
Merrill 82,5 bin
Global 65 bin
Ak 63 bin
Philip 46 bin
Vakıf 45
Diğer 39 bin
Satanlar
İş 52 bin
Deniz 42 bin
Credit 36 bin
Garanti 26 bin
Şeker 25 bin
Diğer 158 bin
Hey maşallah; şirket hakkında bilgi alalım, yatırımcı yorumları okuyalım diye girdik topiğe: bomboş maşallah; hisse net gerçekten bitmiş arkadaş.
acsel forumunda şuan karantina var sen git 14 gün sonra gel geldiğindede okurken maske ve dezenfektan kullan
sen geldin diye dans eden kızlar karşılayacak seni sonra spa hizmeti sunacağız
ne bekliyon uyanık yatırımcı profili duyanda bilgiyle geldin sanır yazdıklarına bakılırsa
boş boş gezerken uğramışsın boş boş gönderiyoruz seni işte daha ne istiyorsun
............
Güzel cevap olmuş :) Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bu hareketleri hisseden soğutuyor. Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam kapasite çalışıyoruz haberi eğer mal çıkmak için göndermişseler bunu da patronlar yapmışsalar İşin içinde haram var demektir hayır etmez
neyse yatırımcı işlerinden sorumlu mustafa arslan beye gereken söylenmiştir
umarım patrona yönetim kuruluna gerekeni iletir şirketin itibarını bir daha zedelemezler
adam, tam kapasite calusiyorum diyor ne guzel iste..bundan birkac zaman once birileri sirkete telefon edelim ful calusiyoruz desinler diye bu forma yazmislardi...mal veren birisi olduysa onu yazdiranlar vermistir..patron ne alaka...bunlarin hepsi bos..sirket ustune koya koya buyuyor. insanlar hizlica zengin olma derdindeler..burasi borsa malesef dogru zamanda dogru yerde olamazsan para kazandirmazlar..boyle iyi oldu. burasi kalabalikladipta bu kucuk sirket kimin karnini doyuracak..
sen kap haberlerini sıradan birinin yazdırabileceğini sanıyorsun galiba
sen borsada yenisin galiba
şirkete lafımız yok öyle olsa burda olmazdık
ama patronu sinekten yağ çıkartan biridir
yeterince toplasa zaten kağıdın nerelere gideceğini kestiremezsin bile
9 nisanda yazmışım. Hisse 5.60 idi
Gonderecekmisiniz diye
Böyle cevap vermişler
Ama tam 8 tl de göndermişler.
Tam dirençte. O sizin kızdığınız grafiklerde gorunuyor.
6.30 üzerinde birtek yorumum yoktur. 5.40 6 arası yazdım düşükte.
Bu işi azçok bilenler kimin ne amaç güttüğünü anlamıştır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın maho ya cevabımdır baskasi üzerine alınmasın
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye piyasalarında küçük yatırımcının bilemediği her türlü senaryo ve kurgu yıllardır yapılmakta ve yapılmaya devam edecektir.Ben kap açıklamasının anlamsız ve yersiz olduğunu düşünüyorum.Çalışmalar sıradan bir şekilde devam ediyorsa bunu açıklama yapmazsın.Dolayısıyla bu durum bir manipülatif tarza daha yakın görünüyor.Bunun arkasından daha olumlu bir haber akışına hazırlık bile olabilir.Fakat kurumsal bir tablo olmadı bu durum.Türk sermaye piyasaları bu zihniyet yüzünden gelişemiyor malesef.Bırak kardeşim bu tür kurnazlıkları işini yap ve taktir gör.Kulakları çınlatmanın ne anlamı var :) :)
Gerek yok deyip hisse iki gün tavan gittikten sonra kapa haber yollanması. Garip.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar şirketi ararkende denizliyi boşuna aramayın istanbuldaki verusa holding aramalısınız
kap haberleri oradan gönderiliyor merkez orası
0 212 290 74 90 MUSTAFA ARSLAN sorumlu kişi
patron yönetim kurulu böyle bir kap haberi gönder diyor gönderiyorlar
denizlideki fabrikayla hiç alakası yok
ben gereken durumu yazdim..sirket guzel yonetiliyor..adamlarin kapa yazacagi yaziyida birakin kendileri karar versinler..illaki kapa yazi yazin derseniz...ne olacakti yani kurnazlik birileri yapacakti.. zararida ceken yatirimci..sirket tingir tingir giderken yaziya ne gerk var bilanco gelince bakarsin..ipe un sermenin ne mabasi var...butun bunlara ragmen yinede kagit ederine dogru yol almaya devam edecektir..temennim boyle.
aslında o kap haberi bir milat olabilir kağıtlar yeniden dağıtıldı bakalım blöfü kim yiyecek
hisseyi düşürerek mal toplayamazsın zaten kademelerde lot yok hacimsiz düşüyor satan yok
yukarı giderken toplamayı tekrar dene istersen belki bu sefer başarırsın
bravo sayin ank. fiyatlanmis gibi algi yapma firsati verirseniz. uyaniklar mallari toplarlar...altlardan...su arsa isi satisi sonuclansada hevesleri kursaklarinda kalsa..algiya firsat vermeyelim.
o arsayı zaten holdingin diğer şirketinden satın aldılar sağ cep sol cep yaptılar
istesinler bugün o arsayı şu şirkete sattık diyebilirler yani fazla takılma arsa işine
bunlar eski borsacı sen daha bunları tanımıyorsun
adam aylarca uğraşmış çanak yapmış kulp takmasa ayıp olur
bizde o fincandan çay kahve içmeyi bekliyoruz ramazan gerçi şimdi içemiyoruz
madem burayı okuyorlar şu temettü ödemesini erkene alsınlar bari
malum corona krizi var hisse sahiplerine erkenden ödesinler de bi işe yarasınlar
mustafa bey talebimizi artık yönetime iletirsiniz elçiye zeval olmaz derler
Nereye kayboldunuz arkadaşlar kulbu taktık :) YTD
Buradayiz çalı dibindeyiz arkadaşim ses etme