Yapı kredi sağlam aldı yalnız ne bulduysa 4,66 ya kadar
Printable View
Yapı kredi sağlam aldı yalnız ne bulduysa 4,66 ya kadar
almanlar hücumda yine:)
Döşe tüm malı mı satacak, nedir?
hansel gratel (-) 55.000
Son durum:
Ek 10265
bu senenin trendi yukardan al aşağıdan sat anlaşılan, YKB de topladı 4,66 ya kadar şimdi veriyor 4,59 dan:)
Günlük işlemleri ve son takası paylaşabilir misiniz ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dcdccef547.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanlar hücuma devam diyor mu?
Söylenecek söz, edilecek küfür bırakmadınız adamda! Ne kadar adi, alçak insanlarmışsınız siz ya! Hiç mi utanmanız yok, rezil köpekler!
İllaki şişirme haberler veriyorsunuz ki ümit kırılmasın. Lanet olsun tek kelimeyle.
Hans'a bak 18 bin daha çıkmış...
Hala çalıyor galiba hans
Elveda sana
Gerçekten mi??
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yok yahu bu saatte veda mı olur?
Vedalaşsaymışız iyiymiş dün:)))
Sen misin gitmeyen[emoji1][emoji1]
ULAN hitler harcadın koca şirketi 1 haftada...
Bu işin içinde başka bir iş var ama hadi hayırlısı. Takasta kimden çıktı bu kadar mal bilgi verebilir misin Nomorebets dostum?
Citi ve Almanlar çıktı.
Normalde sabit kıpırdamayan 11.8 milyon citi hissesi artarak 12.7 ye çıkmıştı, o alışları geri verdiler maalesef.
Ha vereceklerdi niye aldılar bilinmez, zira ortalama satış fiyatları alıştan düşük tahminim.
İşin işinde işi bırak şirket içinde şirket bunlar hocam[emoji1]
Demek ki 3 üncü çeyrekte hikaye. Sene sonunteslümatlarla ancak borcu kapatıp seneyi ve projeleri zararsız kapattık şükür diyecekler.
Evet öyle görünüyor muhtemelen 5,09 hareketi onun öncesi son voleydi[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya da, icerden ( veya tanidik ) birilerine lot dagittilar. Sus payi alin susun. Sonucta ortada lot kalmamisti. Alman durdu hacim yine durdu bu gun bilanco oncesi 200b lot hacim toplam ? Dun hic almadan satmalari da ilgincti, alin tahta orda diye...
Bilemiyorum; cunku buralarin alti zor olur, hacim yok hacim bitti...
Ama tabii bunlar kufru sevdiklerinden kotu bilanco cikarmak isterler o ayri.
Su 40 mio lot borsada satilamaz denilmisti, o da hala ellerinde. Bende var 40bin patronda var en az 70mio hisse bana ne ya o dusunsun !!
Ama boyle beceriksizlik ulke tarihinde yok ! O ayri....
sv Medwig, teşekkür ederiz.
Tabloya göre yine alım yapmadan satan Filip...
Doç ve Filip almayıp satıyolar bunlara Citi'den virmanlanmış.
Tahtayı şirket yönetiyor.
Biz bakıyoruz.
..
Ya battık ya çıktık yapacak bir şey yok.
yarın 4.70 - 4.90 aralığında bir yerlerde sürünürse ölmedi, hala umut var demektir.
amin.
Deutsche 367 4,67den,
Philip totalde aldığı 129 k yı zararına vermiş görünüyor.
12 milyon doğrudur, normalde 11,8 in biraz üzerinde sabit lotlar, +2 takasta da biraz düşerse herhalde artık stabil hale gelir ama 4,80 üzerinde bıraksalardı iyiydi...
Bilanço kötü gelmez, beklenen kadar gelir, zarar yazmaz kar yazar ama hisseyi hareketlendirecek ya çok iyi bir finansal tablo ya da sıradışı bir KAP açıklaması (ben ikinciyi bekliyorum ama ne olur bilemem, var kafamda bişiler ama sadece beklenti somut bir desteğim yok:))
Ben bu firmanın, borsadaki hissesi gibi sahipsiz olduğu inancını taşıyorum. Şu dakika 10 bin liraya kağıda 7-8 kademe atlattırabilirsiniz mesela. 100'lü, 200'lü lotlar var kademelerde.
Grup savunma ve makina sektöründe çok büyük işler yapıyor. Yapı işlerini zamanında yapmış, geçtiğimiz senelerde inşaatta da boom varken bir şeyler bırakır mı diye sektöre tekrar girmiş ama aradığını bulamamış, portföyünü bitirince sektörden çekilecekmiş gibi bir hali var.
Keşke dediğiniz gibi süper bir bilanço veya yeni haber gelse ama şu gidişat hiç öyle olacakmış gibi göstermiyor maalesef.
Neden Galip’in hisseyi 10-20 yapmasina izin vermediler o zaman 120 milyon hacim yapildi binlerce lot havada ucustu ?!
Yap bakalim 7-8 kademe yukari da noluyo gorelim. 😆
kafamı bozmayın alırım 4,51 deki 250 lotu sonra haftaya 4,48 den veririz o ayrı:)
Simdi hisse yukselmeye baslasa mesela 5 olsa yazilacaklara bak ama algi iste Ve Hep kotu seyler yazmak serbest iyi seyler yazmak yasak zaten sanirim nugyodayiz. Ben borsadan cikacak diyenlere karsi 10 lira olacak diyorum. Neden ? Teknik !
Herkes popodan salliyor ama teknik bir gun eski zirveye gelecektir der. Nokta.
Bunu bırakın da biz size söyleyelim. Bir önceki bilanço sonrası "yukarda devasa gap bıraktı, daha ne olsun anlayan anlar" diyen siz değil miydiniz? 3 ay oldu dolduramadı gapini, gap bekleyenler 3 aylarını heba ettiler, alttaki gapleri 2 günde doldurur ama.
Yine başka bir zaman Aston Martin'den bahsediyordunuz. 7-8'lerden bahsedip fiyat 5.50'lere yükselip düşünce "alttan al, yukardan sat, alırlarken al, satarlarken sat" diye de yan çizmişdiniz. Yüzde 4-5'le mi almayı planlıyordunuz Aston Martin'i? Sürekli al sat yapmanın yatırımcılık olmadığını, 3-4 kez kazansanız bir sefer çarpıldığınızda tüm kazançları kaybedeğinizi siz de iyi bilirsiniz!
Hem madem "satıyorlarken sat" diyordunuz şu an satın çıkın. 4'ten geri yerine koyarsınız!
Sataşmasanız böyle eski deftleri açmam ama başlığın sahibiymiş gibi her yazılana cevap vermek zorunda hissetmeniz, hele hele dalga geçmeniz doğru bir tavır değil.
arkadaşlar yapmayın etmeyin kavga etmeyin, zaten şurda kala kala 4 kişi kaldık, adamlar 10 günde 800 bin lot çıktı, hadi 100 bini ben aldım, 150 bin de jorç alsa kaldı 550 bin, dr hocam sen de alsan bi 200 kalır geriye 350 bin, e onu dademekki dacosa vermişler bitti gitti kapandı hesap:)
artık citi biziz:):):)
Nasıl yani:)) benim 450 olacaktı:))