Neden Galip’in hisseyi 10-20 yapmasina izin vermediler o zaman 120 milyon hacim yapildi binlerce lot havada ucustu ?!
Yap bakalim 7-8 kademe yukari da noluyo gorelim. 😆
Neden Galip’in hisseyi 10-20 yapmasina izin vermediler o zaman 120 milyon hacim yapildi binlerce lot havada ucustu ?!
Yap bakalim 7-8 kademe yukari da noluyo gorelim. 😆
kafamı bozmayın alırım 4,51 deki 250 lotu sonra haftaya 4,48 den veririz o ayrı![]()
Simdi hisse yukselmeye baslasa mesela 5 olsa yazilacaklara bak ama algi iste Ve Hep kotu seyler yazmak serbest iyi seyler yazmak yasak zaten sanirim nugyodayiz. Ben borsadan cikacak diyenlere karsi 10 lira olacak diyorum. Neden ? Teknik !
Herkes popodan salliyor ama teknik bir gun eski zirveye gelecektir der. Nokta.
Bunu bırakın da biz size söyleyelim. Bir önceki bilanço sonrası "yukarda devasa gap bıraktı, daha ne olsun anlayan anlar" diyen siz değil miydiniz? 3 ay oldu dolduramadı gapini, gap bekleyenler 3 aylarını heba ettiler, alttaki gapleri 2 günde doldurur ama.
Yine başka bir zaman Aston Martin'den bahsediyordunuz. 7-8'lerden bahsedip fiyat 5.50'lere yükselip düşünce "alttan al, yukardan sat, alırlarken al, satarlarken sat" diye de yan çizmişdiniz. Yüzde 4-5'le mi almayı planlıyordunuz Aston Martin'i? Sürekli al sat yapmanın yatırımcılık olmadığını, 3-4 kez kazansanız bir sefer çarpıldığınızda tüm kazançları kaybedeğinizi siz de iyi bilirsiniz!
Hem madem "satıyorlarken sat" diyordunuz şu an satın çıkın. 4'ten geri yerine koyarsınız!
Sataşmasanız böyle eski deftleri açmam ama başlığın sahibiymiş gibi her yazılana cevap vermek zorunda hissetmeniz, hele hele dalga geçmeniz doğru bir tavır değil.
arkadaşlar yapmayın etmeyin kavga etmeyin, zaten şurda kala kala 4 kişi kaldık, adamlar 10 günde 800 bin lot çıktı, hadi 100 bini ben aldım, 150 bin de jorç alsa kaldı 550 bin, dr hocam sen de alsan bi 200 kalır geriye 350 bin, e onu dademekki dacosa vermişler bitti gitti kapandı hesap
artık citi biziz![]()
Nasıl yani) benim 450 olacaktı
)
Yer İmleri