https://i.hizliresim.com/2Eag90.png
Printable View
https://i.hizliresim.com/yzqMON.png
seans bitince göndermeleri, açıkça köylü kurnazlığı. Keşke bu haber seans içinde bu haber gelseydi. Demek ki, içer den haberleri var. ytd
Sabreden kazanir bu kagitta her kademeleri dolu dolu gidiyor ve suan icin korkulacak bir nokta gormuyorum aksine yil sonuna kadar birlesmeden sonra bir yukselis trendi olacagi dusuncesindeyim. YTD
Sinpaş millete kafayı yedirdi, millet birbirinin nikini merak ediyor.:party: Bırakın niki de şu kağıdın gideceği yeri bulmaya çalışalım...
Sngyo bilanço aciklandimihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...75f088ef9f.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/lbZbDE.png
Maalesef SPEK öyle bir varan gelen kurmuşki A1 CAPİTAL den 0.76 ya satıyor, PRAMİT ten 0.75 e alıyor. biz kerizlerde yükselecek diye bekliyoruz. SPEK her gün aynı şeyi değişik aracı kurumlardan yapıyor ve milyarlarca kar ediyor. SNGYO hep aynı yerde 0.75-0.76 alış satış olmalı ki SPEK kar etsin. kağıdı canlandırmak için sosyal medyada ara sıra belirli kişilerle reklam yaparak, canlandırdı mı bu iş bitiyor. günlerce hatta haftalarca 0.75-0.76 olsa spek için mükemmel bir durumdur. bizde şirketin hisseleri yükselecek diye avanak avanak bakalım. borsa isterse 1.30 değilde 2.30 yükselsin değişen birşey yok 0.75- 0.76. herşey şekilde görüldüğü gibi. çok merak ediyorum bu durum daha kaç hafta sürecek . kademelere öyle alış ve satış miktarı yazıyor ki spek almak istesen pasiften gelmez mecbur 0.76 dan alma zorundasın, satmak istesen 0.76 aktiften satamazsın mecbur .0.76 ten alabilirsin. 0. 75 ten satabilirsin. speğin karı da bu. ytd.
Endeks 113bin sngyo 0.85
Bu kadarda kahbelik olmaz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukardaki yazıyı iyice okuyun adamlar sistemi kurmuş isterse borsa %5 yükselsin 0.75 e sattırıyorlar 0,76 ya aldırıyorlar. sosyal medyada da iki çakal ayarladın mı iş bitiyor. ye speğim ye. çakallarınla beraber ye. ytd.
herkese bol bol kazançlar. hayırlı günler ytd
Aynen öyle abicim... ben daha fazla dayanamadım.. 0.80 nin altında aldıklarımın hepsini biraz önce 0,75 den verdim. 0,85 ve 0,89 dan aldıklarım var.., ilk defa hata yaptım. Buda bana kimsenin özellikle şişkoların uçtu kaçtı gibi aldatmaca düzenbaz insanların söylemleriyle hareket edilmeyeceğini öğretti.. bu bana ders oldu.. hepinize hayırlı kazançlar.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissenin son 6 yillik mali tablolarini turkiye de bir kurum incelesin( spk demiyorum cunku ciddiye alinacaj bir kueum degil faal mi degil mi o da belli degil)bu hissenin bu halde olmasinin tek sebebi olan malum zat iceri girer emin olun
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.. bundan sonra topiği izlemiyorum. Kendinize iyi bakın. İnşallah iyi kazançlar elde edersiniz. Zararda olanlara sabır diliyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çeto sen sattın diye gitmesin şimdi birden :)
Bu oyun pis bir oyun ve sende bende herkes te biliyor ki bu adam her düzende ilişkilerini kendi lehine düzenler yani buna hiç bir şey olmaz
Çekmeköyde kendi yaptığı sitenin yeşil alanına başka bir site yapacaktı millet ayaklandı güvenlikçiler site sakinlerini dövmüştü ne oldu o proje askıya alındı mı devam ediyor mu
Her devrin adamidir.devrin egemenine cok yedirir.cekmekoydeki hadiseyide bir sekilde kapatmistir.bagimsiz azalara bakin hep hukumete yakin sahislardir.neden hep boyle acaba?bir sebebi yok mu? Cok ciddi para kazandi halka arzdan.yatirimci perisan oldu..resmi kurumlar izledi ve halen izliyor. Amerikan spk si SEC, turkcell i incelemeye geliyor amerikadan. 1 hafta kadar kaliyorlar.deloitte tuda cagiriyorlar.herkes tutusuyor.adamlar muhasebe fialerini incelemisler.onay mekanizmalarini incelemisler.inanabiliulyor musunuz? Adam taaaa abd den benim borsamdasin diyor oradan geliyor acaba spk isimli kurum 1 tane elemanini 1 gunlugune gondermismidir. Spk devletin basina buyuk kulfettir. Uzmanlarinin tek gayesi abd de master yapmak ve bunu devlete odetmektir.yazik bu vatandasa be ya...cok yazik..ne zaman gelismis ulke oluruz acaba?
Biz hep böyle kalacağız , gelişmiş görünsek te kafamızda basit hesaplar ve karnımızda tilkilerle, sinpaş bu toplumun aynası bu gerçeği hemen kabul edip ona göre yaşamımızı düzenlemeliyiz
Harmonik sisteme takilanlar #sngyo
Yükseliş trendin göstergesi olabilir..
Yarın izleyelim :) YTD.
Bilanço düzelmeli ilk olarak
çık artık verem ettin
113bin deki borsa yuzde bir artiyor 70 kurus olan sinpas ta yuzde bir artiyor..
ya arkadaş....sanki birşeyler olacak gibi...patlamaya hazır bomba haline geldi...hissediyorum ama..
bugunde sanki bist100 endeksin azizliğine uğradı sanki...yine de 0,77 de tutundu..
sıkıştı hem de çok sıkıştı..yeter piyasa da senet bırakmadı topladı toplayacağını...pazartesi den sonra gitmeye başlayacak herhalde...sıkıştı..
Haber guzel ama sonuc nasil olur gorelim :)
nesi güzel haber zaten bilinen meselenin tapu devri gerçekleşmesi. siz şimdi 9 aylıkta bu arsa alımından dolayı bilançoda -54 milyon üzerine ne kadar daha geçireceğini düşünün kara kara daha iyi olur
yüksel artık endeksten sanane? zaten 78den de geri alamayacan malları, kim verecek o fiyata? ama 1 üstüne verebilecekler çıkabilir, bunu bi düşün bence
ulan adam olsan şu ortamda bütün kademeleri süpürürsün biz de speğin dibisin helal olsun deriz
Borsanın en ucuz hisseSİ ...ama tık yok
Bilanço düzelmeden götürmeyecekler anlaşılan