Sayfa 358/784 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    yukardaki yazıyı iyice okuyun adamlar sistemi kurmuş isterse borsa %5 yükselsin 0.75 e sattırıyorlar 0,76 ya aldırıyorlar. sosyal medyada da iki çakal ayarladın mı iş bitiyor. ye speğim ye. çakallarınla beraber ye. ytd.

herkese bol bol kazançlar. hayırlı günler ytd
    Aynen öyle abicim... ben daha fazla dayanamadım.. 0.80 nin altında aldıklarımın hepsini biraz önce 0,75 den verdim. 0,85 ve 0,89 dan aldıklarım var.., ilk defa hata yaptım. Buda bana kimsenin özellikle şişkoların uçtu kaçtı gibi aldatmaca düzenbaz insanların söylemleriyle hareket edilmeyeceğini öğretti.. bu bana ders oldu.. hepinize hayırlı kazançlar.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu hissenin son 6 yillik mali tablolarini turkiye de bir kurum incelesin( spk demiyorum cunku ciddiye alinacaj bir kueum degil faal mi degil mi o da belli degil)bu hissenin bu halde olmasinin tek sebebi olan malum zat iceri girer emin olun

3. Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.. bundan sonra topiği izlemiyorum. Kendinize iyi bakın. İnşallah iyi kazançlar elde edersiniz. Zararda olanlara sabır diliyorum..

4. çeto sen sattın diye gitmesin şimdi birden

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.. bundan sonra topiği izlemiyorum. Kendinize iyi bakın. İnşallah iyi kazançlar elde edersiniz. Zararda olanlara sabır diliyorum..

Kendine iyi bak.bizede bol dua et

6.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    çeto sen sattın diye gitmesin şimdi birden
    Valla gidermi gider ama dediğim gibi yüksek maliyetli olanlar duruyor. Zararda olanlar kurtarsında önemli değil.

7.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Kendine iyi bak.bizede bol dua et
    Teşekkürler Allah yardımcınız olsun

8.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Bu hissenin son 6 yillik mali tablolarini turkiye de bir kurum incelesin( spk demiyorum cunku ciddiye alinacaj bir kueum degil faal mi degil mi o da belli degil)bu hissenin bu halde olmasinin tek sebebi olan malum zat iceri girer emin olun
    Bu oyun pis bir oyun ve sende bende herkes te biliyor ki bu adam her düzende ilişkilerini kendi lehine düzenler yani buna hiç bir şey olmaz
    Çekmeköyde kendi yaptığı sitenin yeşil alanına başka bir site yapacaktı millet ayaklandı güvenlikçiler site sakinlerini dövmüştü ne oldu o proje askıya alındı mı devam ediyor mu

Sayfa 358/784 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •