IPV %0.57 yapmış. Dünkü düşüşün büyük bir kısmını geri almış.
Printable View
IPV %0.57 yapmış. Dünkü düşüşün büyük bir kısmını geri almış.
Opb ne yaptı acaba ? Bu arada sua fon da güzele benziyor[/JUSTIFY] temkinli.. grafiğide guzel degişkenfon olmasına ragmen........ aldım biraz ..dunkü tufada 0.12 dusmuş.bakalım yarın ne yapacak
IPJ'de 0.98 yapmış.
Ne gunler eskiden bankacılar,arayıp mevduat oranı verirlerdi şimdi ise şu fonumuz iyi bu fonumuz iyi diye arayıp müşteri çekmeye çalışıyorlar.hele bir bankada mt nin masasının önünde fonları yazan buyük tanıtım levhası vardı.millet yeni yeni giriyormuş fon işine bilmeyen daha çok varmış.değişken ,fon sepeti fonları ve ppfler gundemde imiş.gecen gün cay içmeye gelen bankacının dediği bu.
tte 2,20 yapmış.
Öyle deme üstadım..Emeğin çok..Tablo için harcadığın emek bile başlı başına takdire şayan..Her ne kadar emek harcayarak yaptığın tabloları iki sayının çarpımı olarak niteleyen, kaydetme özürlü nankörler olsada, emeğine saygı duyuyorum..Kendi adıma, teşekkürler..
Şu sözü inan çok severim..
Yıkamakla geçmeyen tek pislik; kalpler de yağ bağlayan haset ve art niyettir..
Geceniz iyi olsun..Syg..
Te3 u merak ettim , bakabilen varmi
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu fonların günlük fiyat takibi yaptığınız bir site var mı
Ya da fonların anlık değerleri merden görülüyor
Maşallah Tte ye..%2.20
Kimseye al/sat diyemem üstad..Piyasayı ve sayfayı takip ederek kendi yatırımlarınıza kendinizin yön vermesi en doğrusu..Hiçbir zaman bir yatırım aracına büyük veya sermayenin tamamı ile girmeyin, sadece bunu tavsiye edebilirim.. Alacaksanız zamana yayarak, parça alımlarla maliyet oluşturmak daha uygun bence..Syg..
Benim portföyde % 10 fon var..Portföy büyüklüğüm nedeniyle iyi bir rakam var fonda...
İletilerim çoğunluk bistin genel gidişatı na yönelik.. Aslında yazmaya çok vaktim yok ancak çoğu arkadaş bistle bağlantılı olan fonlarda olduğu için yazıyorum gerekli gördüğüm noktalarda..O yüzden sen kendin karar ver..Syg..
Yarın hiç beklenmedik bir gün olabilir. İnşallah olmaz.
https://twitter.com/ragipsoylu/statu...967924225?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kapanışıda 119.200 üstü yaptım mı değme keyfime..😀
TTE cuma alsam pazartesi hesaba geçer mi?