Sayfa 359/996 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Maşallah Tte ye..%2.20
    TTE için yarın da güzel geçecek gibi. Aselsan nefis bilanço açıklamış.
    Saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by Butikali70 Yazıyı Oku
    bu fonların günlük fiyat takibi yaptığınız bir site var mı

Ya da fonların anlık değerleri merden görülüyor
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx

3.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    TTE için yarın da güzel geçecek gibi. Aselsan nefis bilanço açıklamış.
    Tcd den ayrılma ve tte ye geçiş zamanlamam çok iyi denk geldi..Çok iyi gidiyor..👍

4.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Tcd den ayrılma ve tte ye geçiş zamanlamam çok iyi denk geldi..Çok iyi gidiyor..👍
    Yarın mevduat dönüşüm var. Yüksekten alacağım ama olsun. Değecek. Yüklü girmeyi düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Yarın mevduat dönüşüm var. Yüksekten alacağım ama olsun. Değecek. Yüklü girmeyi düşünüyorum.
    Kimseye al/sat diyemem üstad..Piyasayı ve sayfayı takip ederek kendi yatırımlarınıza kendinizin yön vermesi en doğrusu..Hiçbir zaman bir yatırım aracına büyük veya sermayenin tamamı ile girmeyin, sadece bunu tavsiye edebilirim.. Alacaksanız zamana yayarak, parça alımlarla maliyet oluşturmak daha uygun bence..Syg..

6.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Kimseye al/sat diyemem üstad..Piyasayı ve sayfayı takip ederek kendi yatırımlarınıza kendinizin yön vermesi en doğrusu..Hiçbir zaman bir yatırım aracına büyük veya sermayenin tamamı ile girmeyin, sadece bunu tavsiye edebilirim.. Alacaksanız zamana yayarak, parça alımlarla maliyet oluşturmak daha uygun bence..Syg..
    Hepsi ile TTE almayacağım fakat yarısından fazla gireceğim. Teşekkür ederim. Sabah borsanın yönü daha da emin olmamı sağlayacak.

7. Benim portföyde % 10 fon var..Portföy büyüklüğüm nedeniyle iyi bir rakam var fonda...
    İletilerim çoğunluk bistin genel gidişatı na yönelik.. Aslında yazmaya çok vaktim yok ancak çoğu arkadaş bistle bağlantılı olan fonlarda olduğu için yazıyorum gerekli gördüğüm noktalarda..O yüzden sen kendin karar ver..Syg..

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bu durumda 0.7 ila 2.7 arasında eksi gelmesi beklenir diyoruz. Türkiye CDS riski almamak isteniyorsa TDG ve TLE denebilir
    Her iki fonunda varlık dağılımında % 92-95 oranında eurobond var, bu durumda cds den etkilenmeyecek ise bu fonların diğer eurobond fonlarından farkı nedir acaba. Yanlış anlaşılmasın, bilmediğim için soruyorum.

Sayfa 359/996 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •