Tskler size de..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Hergün şeker bayramı.
Türizm de üçuyor mubarek paraya para demiyorlar.
Otomobil parçalarıda yok satıyor yakında elektrikliyede üretecekmiş.
Defter değerleri uçuk F/K ları uçuk.
Bu işler karla olmuyor patron iyi olunca oluyor.
Egeen de patron 500TL kadar toplayacağım dedğinde kağıt 50 civarlarındaydı.belkide daha düşükdü.
YTD.
Amerika’larının meşhur bir lafı vardır out the box bir deyim aslında kutunun dışından bak derler gerçekten de dışarıdan bakınca öyle görünüyor beğenmediğimiz patronun hissesinde ne işimiz var önce kendimize bu soruyu soralım..
Kağıda gelecek olursak diğerlerinin gazıyla bu kadar ha belki en fazla 700 o kadar bu potansiyele o kadar yazık oluyor ama böyle işte..
Bence patronu begenmiyorsak surpriz at misali stres yaratmayacak miktarda tasimak da cozum olabilir..bu sefer de gunun birinde bdsz olur..niye fazla yoktu diye sallayan gene sallar[emoji3]
Sıfır maliyet stratejisini becerebilirseniz, bedelsiz için; ''yaparsan kanun namına yapmazsan validenin damına'' ya da ''yaparsan ekime yapmazsan tikime'' gibi farklı iki altermatif arasında ki rahatlığa kavuşup gamı kederi direkt dedemize onda ki rahatlığı ise kendimize transfer etmiş oluyoruz. Güzel bir alışveriş oluyor :whistling::bravo::oleyo::kmk::kahkah::cheers::dvr ::he::ss::byr::kalp:
Günaydın küçük ortaklar.
Hala bizlere laf çakma ve iğneleme peşinde olanları görüyorum.
Canları sağ olsun.
Ben de teknik ve temel verilere göre yatırım yapıyorum.1994 den beri.
Elimde batan tek Demirbank var.Onada dava açamadım.Sonra Hsbc ye sattılar.Dava yı Devlet ret ediyor kanunu değişikmiş.
Onun için geceleri banka taşımam,doğan,uzan,feto yada mahafazakar artı twitter gazlı hisselerle işim olmaz dedim ve halada bulaşmam.
Şirket güzelki temelde ve teknikte hala buradayım.
Çok şahit oldum tabele masa sandelya şirketlerinde hareketlere en son akguv 2 de gördüm gene bulaşmadım.
Niye bizde böyle yani abd de bilanço ve gelecekteki büyümelerden ilaç yada teknolaji gelişimleri kaynaklı bazı hisseler günde %50 ile %200 artışlar yaşıyor.
Böyle bir şey bizde olsun.
Manipilasyonun kralını yaparlar.
Şuanda bazı hisselerde yapılanda spekulasyonun ağa babası manipilasyondur.
YTD.
Akrabam var bu karton 280 altına basıldığında al diye israr ettim korkudan alamadı.
Öyle bir kafa yapısına ulaşmışki ons altınıda aldıramadım ben alınca çakarlar dedi.Trendi görmüyor para bolluğunu görmüyor.
Sözün özü manipilasyon her yerde lakin güzel şirketlerde var tabiki.
Patronlarınıda güzel yada kötü niyetli TANRI ya havele ediyoruz.
YTD.
Bakiyem dediğiniz rakamın kat ve kat üstünde. Ben buradan karton yükselince arkadaşların kazandığını görünce mutlu olurum. Size de insanları sevmeyi ve mutlu olmayı tavsiye ederim. Allah size akıl vermesin. Merhamet ve sevgi versin. Ben dün tavanın 10 kademe altında kent satıp tabandan tekrar aldım. Sizin tabirinizle akılsız olduğum için olabilir. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun. Kaybetmek sizi agresif yapmış. Bol kazançlar. Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu cücük sermayeli, dolaşımdaki hisse sayısı çok az olan hisseleri tavşan atlet olarak piyasaya sürdükleri kanaatindeyim. Aynı grupların (şirket sahipleri onayı ile) cücük sermayeli şirketlerde birlikte hareket ettiklerini tahmin ediyorum. Geçmiş 10 yıllık dönemde sermaye arttırımı olayının algısının zayıfladığını fark eden gruplar, eski bedelsiz günlerini hatırlatıp, tekrar ilgi odağı olma yolunda olduklarını hissediyorum.(Şahsi düşüncem) Esas ağalara bakalım sıra ne zaman gelecek.
Aynen algı bu yönde biri verse de şöyle yüklü bedelsiz eski günlere dönsek
600 üzerine atması çok olumlu oldu. konya da atağa kalktı tavan için. biz de tekrar önceki zirveyi deneyebiliriz.
500.000 lot işlem yapmış
Hemde iki saatte %2 anca yapmış
Bi gariplik yokmu bu işte
500 değil 50 bin
saatliklerde sıkışma var, görüntü güç topluyor gibi. 610 üzerine atabilirsek sert hareketler göreceğiz.
Dikkatimi ceken bizimki kent/bfren/pkent uclusunden ziyade konya ile daha correle hareket ediyor..bu üclü surekli tavan giderken konya da agir abi havasindaydi..600+ kapanis umitvar olur..
615-620 bandi da önemli bir esik oldu asilmasi gereken..ytdegildir
Eskilere yazıyorum lütfen yeniler ve olumsuz yazı görmek istemeyenler beni engellesin.. Sizin psikolojimizi merak ediyorum sizde benim gibi misiniz düşeceğine adımız gibi eminiz fakat satamıyoruz ya bedelsiz verir o kadar yıl bekledik boşa giderse diye buraya kadar gelmesinin nedeni olarak diğer bedelsizlerin tavanını görüyorum 600 üstünde kalma gücünde Konya’nın tavana yakın olması olarak görüyorum sizler ne diyorsunuz merak ettim..
Ben mesaideyim.izleme şansım yok
Ama görüşünüze katılıyorum
Konyaya bağlı hareket ediyor
Ne zaman ki kendi göbeğini kendi keser
İşte o zaman bu zaman derim
Yoksa kendilerine güvenim sıfırdır
Tabi bence
Burada güvenebileceğim tek konu
Aylık dolar bazlı grafiktir
Oradaki çift dioden çıkmış olması
Tek güvencemdir
Tabi bence
Takas verilerine baktim..aybasindan bu yana yani 450 den 600 ustu yukseliste..19523 lot citi almis, 12348 lot is yatirim satmis..bu iki taraftaki en buyuk hareket patron kontrolunde yapilmisa benziyor zaten hissenin en buyuk iki takasi bu kurumlarda..aradaki 7k lotu da zaten A1 kapital satmis..bunlar da taseron isindedir; karsilikli islemlerde ve aciga satista etkin gruptur..
BFren 145-150 al 280-300 sat
Bryat 32-35 al 80 sat
Kent 130-180 al 300 sat
Çmbet 30-36 al 60 sat
Karton da da al sat yapıyorum.
Lakin külliyen çıkmadım hala bu hissede.YTD.
Belli rakamları hedefliyorum.Bakliyorum.
ALGYO da da çıkmadım.7.30 ve 2 kere temettülü hisse var bende.
Sattımında ardından bakmam yenilere bakarım.
Klgyo,çimentolar,soda ve şişe lerden çıkdım.
Yerine başka hiselerdeyim.YTD.
Diğer hisselerlede uğraşılmalı.
Birileri gidiyordur yine ona veya onlara takılmıştır
Konya tavana dogru gidince bizimki de hareketlendi..umarim 620 ustu bit kapanis olur..
Vay emenuke ya
Bide önce sen gitte başkası sana takılsın
Bahsi gecen bdsz hisseleri arasinda betasi en dusuk olan bizimki..
Bedelsizlerin nerede ise alayı tavan, bizim paşa bu seferde egeen e takılıyo[emoji3] Bu kadar ş.siz yani tahtayı yapan soysuz.
Git şöle bi tavana kitle, açılma mnkym deyyuzu. Tahtayı yapan ş.sizi....
Şurda bedelsiz verse kim tutar ama yapmıyor işte neyin kafası bu veya tavan olsa kimse sormaz niye tavan diye garip gelmez tam aksine olmaması garip
Mesela bugün tavan kapatsa, yarın tavan açsa al sana 659-646,8 arasındaki boşluk:)
Kent in tahta sahibini ayakta alkışlıyor, önünde saygı ile eğiliyorum. Fiyat 2.000 TL. Fiyatı buraya kadar çekti. Helal olsun.. Parası olan alır satar, bizi ilgilendirmez, piyasa değeri bizi ilgilendirmez Adamda taş.ak var.. Gör ve utan ÜNALLLL paşa.