Günaydın küçük ortaklar.
Hala bizlere laf çakma ve iğneleme peşinde olanları görüyorum.
Canları sağ olsun.
Ben de teknik ve temel verilere göre yatırım yapıyorum.1994 den beri.
Elimde batan tek Demirbank var.Onada dava açamadım.Sonra Hsbc ye sattılar.Dava yı Devlet ret ediyor kanunu değişikmiş.
Onun için geceleri banka taşımam,doğan,uzan,feto yada mahafazakar artı twitter gazlı hisselerle işim olmaz dedim ve halada bulaşmam.
Şirket güzelki temelde ve teknikte hala buradayım.
Çok şahit oldum tabele masa sandelya şirketlerinde hareketlere en son akguv 2 de gördüm gene bulaşmadım.
Niye bizde böyle yani abd de bilanço ve gelecekteki büyümelerden ilaç yada teknolaji gelişimleri kaynaklı bazı hisseler günde %50 ile %200 artışlar yaşıyor.
Böyle bir şey bizde olsun.
Manipilasyonun kralını yaparlar.
Şuanda bazı hisselerde yapılanda spekulasyonun ağa babası manipilasyondur.
YTD.
Akrabam var bu karton 280 altına basıldığında al diye israr ettim korkudan alamadı.
Öyle bir kafa yapısına ulaşmışki ons altınıda aldıramadım ben alınca çakarlar dedi.Trendi görmüyor para bolluğunu görmüyor.
Sözün özü manipilasyon her yerde lakin güzel şirketlerde var tabiki.
Patronlarınıda güzel yada kötü niyetli TANRI ya havele ediyoruz.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bakiyem dediğiniz rakamın kat ve kat üstünde. Ben buradan karton yükselince arkadaşların kazandığını görünce mutlu olurum. Size de insanları sevmeyi ve mutlu olmayı tavsiye ederim. Allah size akıl vermesin. Merhamet ve sevgi versin. Ben dün tavanın 10 kademe altında kent satıp tabandan tekrar aldım. Sizin tabirinizle akılsız olduğum için olabilir. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun. Kaybetmek sizi agresif yapmış. Bol kazançlar. Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu cücük sermayeli, dolaşımdaki hisse sayısı çok az olan hisseleri tavşan atlet olarak piyasaya sürdükleri kanaatindeyim. Aynı grupların (şirket sahipleri onayı ile) cücük sermayeli şirketlerde birlikte hareket ettiklerini tahmin ediyorum. Geçmiş 10 yıllık dönemde sermaye arttırımı olayının algısının zayıfladığını fark eden gruplar, eski bedelsiz günlerini hatırlatıp, tekrar ilgi odağı olma yolunda olduklarını hissediyorum.(Şahsi düşüncem) Esas ağalara bakalım sıra ne zaman gelecek.
Aynen algı bu yönde biri verse de şöyle yüklü bedelsiz eski günlere dönsek
600 üzerine atması çok olumlu oldu. konya da atağa kalktı tavan için. biz de tekrar önceki zirveyi deneyebiliriz.
500.000 lot işlem yapmış
Hemde iki saatte %2 anca yapmış
Bi gariplik yokmu bu işte
500 değil 50 bin
Yer İmleri