Bu Lansman fiyatıdır :-)
bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler:)
muz yemyeşil olması sorun değil.
al onu serin bir yerde tut bir iki güne kalmaz olgunlaşır.
ayrıca sarı olunca olgunlaşır tatlanır tam tüketim safhası potasyum kaynağı olur.
beneklenmeye kararmaya başladığı an tüketmek sıkıntılı potasyum gidiyor,
şekere dönüşüyor.
Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur :)]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke dediğiniz gibi olsa.sattıkları 128 milyar usd ile bu yazdıklarınızın 10 da 1 i yapılamadı malesef.
Tuik başkanı istifa ettirildi bundan sonra gelecek enflasyonun çok düşük gösterilmeyeceği ne malum. Bu nedenle etkisi sınırlı ve çok kısa vade olurki. Buda TL de olanlara usd alma fırsatı verir görüşündeyim. Saygılar
Faizde duran para hem usd hemde gayrimenkul karşısında fena dayak yedi...KKM kısmen yaranıza merhem oluyor...Geçen yıl benim bölgede 450 bin olan daire şimdi 1.7 milyona çıkmış...Doları bile katlamış gidiyor , Bu spkülasyonun sonu umarım luna coin gibi olmaz:oleyo:
üst limiti %17 belirlemişler kamular 17 veriyor yeni açılana 1 gün bekleyeyim dedim bono çıkarsa belki dolara çakarlar daha aşağıdan açtırırım yada dolara çevririm komple
Şeker dolara 3 oran verdi daha fazla oran alan arkadaş oldu mu acaba?
Teşekkürler
Dxy 102 ye düşmüş ondan kaynaklı düşüş
venezüella otoban masallar dünyası diyen bir arkadaş vardı nerede o görünmüyor battık gittik falan yarın mı çıkacak ortaya kararlar sonrası :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
reyis basgan Finlandiya ve İsveç restinden ne kadar kopardı acep?
Spekülatif bir düşüş olabilir dolarda [emoji39]
İş Portföy Sekizinci Serbest (Döviz) Fon, Türk Eurobondlarına yatırım yaparak yatırım dönemi sonunda USD mevduat faizinin üzerinde getiri elde etmeyi hedeflemektedir. Yatırımcılarımız dolar cinsi birikimlerini 7 Haziran 2022 – 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında İş Portföy Sekizinci Serbest (Döviz) Fon’da değerlendirerek vade sonunda hedeflenen dolar bazında getiriyi elde etmeleri mümkündür. Mevcut vergi düzenlemesi kapsamında elde edecekleri dolar cinsi getirinin yalnızca %10’u stopaja dahil edilecektir.
NASIL?
kkm varken çıkması bana mantıksız geliyor ayrıca 1 yıl vadeli çıkacaksa çoğu kişi bulaşmaz dövizi olan bu topa zor girer tl de kalanda dolarda bononun açıklandığı gün düşüş olursa düşük kurdan kkm yapar heterodoks politikalara geçtik de bu kadar çeşitlilik işi protestanlığa götürür
kkm tavan faizini politika faizi+10 yaptım de bundan bin kere iyi ama kredi faizinin yükselmesi istenmiyor yahu enflasyon 70 iken kredi faizi 40 olsa ne yazar kredi kartı harcamaları patlamış millet deli gibi alışveriş yapıyor biraz kredi faizlerinin yükselmesine göz yummak zorundasın yoksa acaip olan fiyatlar iyice çıldıracak
6 mayista gbp kkm kuru 18.35 simdi 20.05 17 gunde %9.26 tabi 6 Ağustosa kadar ne olur onu bilemeyiz.
Serbest fon basligina alalim sizi https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50332
ayrica bu tur fonlar kapali fon oluyor, vade oncesi cikarsaniz biraz kesinti oluyor, dikkatinize..