On para etmez kağıtlar çok şişti çok... spekülatörün operasyonla götürdüğü kağıtlar var ama, onu bulmak çok zor. Bir kriz olup borsalar geri gelmezse ekmek yenmez dostum.:yes:
Printable View
On para etmez kağıtlar çok şişti çok... spekülatörün operasyonla götürdüğü kağıtlar var ama, onu bulmak çok zor. Bir kriz olup borsalar geri gelmezse ekmek yenmez dostum.:yes:
An ve an takip edip, sinirlerimizi ve bünyemizi yipratmaya ne gerek var.
Kimin umurunda senin, benim ve bizlerin hissedeki durumu, beklentileri, hayalleri, umutlari ve ruh hali? Kimin ?
Hic kimsenin!!
Ne patronun, ne oglunun, ne sirkettekilerin nede tahtada oynayanlarin.
Bizler onlara göre kucuk ve buyuk bas kesimlik hayvaniz, onlarda mezba sahibi.
Koyun ile kasap durumunun, degisik bir versiyonu yani :)
Gunaydinlar, stressiz ve Tektu suz günler dilerim.
82 ye alış yolladık baalım....
Seans sonunda üstad haklı çıkarsa ben de havlu atarım.
Simdi yaprak kimildamiyor...
https://i.hizliresim.com/0BNYjB.png
Borsa 100 bin
Tektu 83 !!!
Istanbuldaydim, yeni döndüm.
19:25 Bukres seferi, THY.
Ucak indikten sonra, exit-i kacirdi, pistin sonundaki ikaz isiklarinin ustunden gecti, hepsini kirdi, paramparca etti !!
Otobusler gelip, yolculari aldilar. Ucak orada kaldi resmi islemler icin.
Adam, tüm motorlari duran ucagi, New York taki Hudson nehrine indiriyor, bizimki, mükemmel calisan bir Airbus A321 i, mukemmel hava kosullarinda, mukemmel piste dogru, durust indiremiyor.
Romenlerin cogu agliyordu !!
Geçmiş olsun Sn Gentleman.
geçmiş olsun sevgili abimiz,Allah korumuş,verilmiş sadakalarınız varmış
buyur burdan yak...tavan 99, son işlem 81 :28:
1.00 menzil dışında kaldı
alyağ da fren balatalarını yağlamış, tutmuyo. gentilmen üstad, dış hatlarda elektrik mühendisiydim, 2000 yılında ayrıldım, çalışıyor olsaydık geçmiş olsuna gelirdim.
Dostum, THY lari Bukres te pistten cikti.
https://i.hizliresim.com/1gMgnY.png
Centilmenlerin Seker Bayrami, Gazientep'li Imam Cagdas'in Kare Baklavasi gibi mis gibi, taptatli baslasin, devam etsin ve hic sonuclanmasin :)
3 islem gunluk hafta olacak bu hafta BIST te.
82 ile giriyoruz Carsamba sabahi, bakalim kac ile cikacagiz Cuma aksami?
Yağ erimeye başladı:(
Çağrıbey alyag sayfasından yazmayım yanlış anlaşılmasın diye burdan soruyorum, bmeks ile ilgili bilgin var mı nedir ne değildir? risk almaya değer mi?
Fiyat çok uygun görünüyor, fakat mali veriler çok bozuk. Açıkçası ben 67 ye aldığımı korktum ve 65 e verdim. Öz sermaye bitmiş. Bu borcun altından nasıl kalkar bilemem. Yanıltmak istemem ama, göz altı, tahta kapanma vb. durum olabilir diye şahsen korktum. Belki de spekülatif atak yapabilir ama, bundan emin değilim...