Sayfa 360/549 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    alyağ da fren balatalarını yağlamış, tutmuyo. gentilmen üstad, dış hatlarda elektrik mühendisiydim, 2000 yılında ayrıldım, çalışıyor olsaydık geçmiş olsuna gelirdim.

Dostum, THY lari Bukres te pistten cikti.

2.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Selam Ustad,
    Onumuzdeki hafta Tektu ya 7x lere iner, yada liralara cikar.
    Arasi yok
     Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Haftanin kapanisina kadar tahtada sert islemler yasanacak ....

Evet, patron hissesini bir kac gun icinde 91 den 81 e dusurerek, yatirimcilarini %12,3 kayipla Bayram'a ugurlamistir hemde borsa 100 bin iken.

Piyasanin en karakterli is adami oldugu bir kez daha teyit edilmistir.

3. Centilmenlerin Seker Bayrami, Gazientep'li Imam Cagdas'in Kare Baklavasi gibi mis gibi, taptatli baslasin, devam etsin ve hic sonuclanmasin

4. 3 islem gunluk hafta olacak bu hafta BIST te.
    82 ile giriyoruz Carsamba sabahi, bakalim kac ile cikacagiz Cuma aksami?

Yağ erimeye başladı
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Çağrıbey alyag sayfasından yazmayım yanlış anlaşılmasın diye burdan soruyorum, bmeks ile ilgili bilgin var mı nedir ne değildir? risk almaya değer mi?

Alıntı Originally Posted by mhnds06 Yazıyı Oku
    Çağrıbey alyag sayfasından yazmayım yanlış anlaşılmasın diye burdan soruyorum, bmeks ile ilgili bilgin var mı nedir ne değildir? risk almaya değer mi?
    Fiyat çok uygun görünüyor, fakat mali veriler çok bozuk. Açıkçası ben 67 ye aldığımı korktum ve 65 e verdim. Öz sermaye bitmiş. Bu borcun altından nasıl kalkar bilemem. Yanıltmak istemem ama, göz altı, tahta kapanma vb. durum olabilir diye şahsen korktum. Belki de spekülatif atak yapabilir ama, bundan emin değilim...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Fiyat çok uygun görünüyor, fakat mali veriler çok bozuk. Açıkçası ben 67 ye aldığımı korktum ve 65 e verdim. Öz sermaye bitmiş. Bu borcun altından nasıl kalkar bilemem. Yanıltmak istemem ama, göz altı, tahta kapanma vb. durum olabilir diye şahsen korktum. Belki de spekülatif atak yapabilir ama, bundan emin değilim...
    Bi süre uzaktan izleyip araştırmakta fayda var gibi, spekülatif bir atak için risk almaya değmez ama mali verilerde bir ışık belirirse bakalım takip listemizin en altında dursun şimdilik :D teşekkürler, ytd.

Sayfa 360/549 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •