Akıllı ve stratejik davranıyorsun teknik çizimin yada öngörebildiğin fiyat kademeleri varsa paylaşırmısın bizide aydınlatırmısın kardeşim.
Printable View
36.7 üstündeki her kademeden sınırlı satış yapıp 7.52 ve altı kademelerden polhoya giriyorum şuan. Ytd
gene neden 37 ye düştü bu sertifika fiyatı ??? Yükseliş bekliyorduk halbuki ???
Bilançoya kadar girilmeli bence, sonrası uçak misali. Ytd
uçak misali konusuna katılmıyorum.
Sebebine gelince özellikle son 2 yıldır konut talebinde gerileme var. Fiyatlar eskisi gibi artmıyor. Hatta çoğu proje ofislerinde in cin top oynuyor diyebiliriz.
Hükumet ve Toki geçtiğimiz dönemde sağladığı düşük faizli finansman avantajı gibi bir desteği gündeme almazsa sanırım talepteki daralma daha da artacak.
Bu hisse için 60-65 gibi rakamlar proje tesliminde bile imkansız rakamlar bence. Bunun için ülke konjonktüründe çok çok önemli gelişmelerin olması gerekir.
Bir kısım para ile lansmandan projeye giren 2-3 yıl sonunda proje tesliminde satıp ciddi gelir elde eden bir kesim olmuştu son 10-15 yıldır. Bu şekilde devam eden bir kısım yatırımcı hala var ama artık bu iş eskisi gibi değil
Herkese selamlar.
olorli polyo hissesi için uçak olarak bahsetmiş pmvr3 ile söylediğinin bir ilgisi yoktur. yanlış anlaşılma olmuş kardeşim.
gerçi yanlış anlaman bana neden olmasın fikri oluşturdu
satış ofisinin fiyatından -%50 aşağı değerleniyorsa neden satış ofisinin fiyatından +%50 üstünde değerlenmesin. :rules: