Sayfa 71/216 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Kaç lot elinizde var 2000 lot gönderebiliyorsunuz aracı kuruma derinliği açtırabilirsiniz
    1 daire alırım otururum diye halka arza giriştim fiyatı düşürdüler bende öyle öde böyle patlatma dedim çoktan bir daireyi geçtim
    Niye aldığımı bu kadar sinirlendiğimide bilmiyorum aslında çokta umrumda olmayan biriyim ama salak yerine konmak dokundu sanırım.
    Bünye alışkın değil Böyle giderse ikinci dairede almış olacağım fiyatı bana göre ucuz önceki yazılarda anlattım.
    Zaten 2 farklı kurum için eski bilgisayarımda vardı borsada banka hisselerim vardı eskiden bakardım. işten güçten toplantıdan nasip olmadı kurdurmak iyi söyledin yaptırayım.

2.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Samimi işen gönder 39 olur
     Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Kaç lot elinizde var 2000 lot gönderebiliyorsunuz aracı kuruma derinliği açtırabilirsiniz
    daha önce borsa tecrübem olduğu için tahtada çok satış yokken katkat fazlasını alım gönderince tahtayı kitliyorlardı yani işlemler tek fiyattan işlem görüyor ve seni araştırıyorlar manipülasyonmu oluyor diye.. araştırmalarında sorun yokta milletin günahına girip vebal almamak adam olmak lazım. manipülatif yükseliş olunca tekrar satış görür gerçi borsa hissesi değil ama insanlara anlatamazsın. yazılanları bir yöne çeken elbet birileri olur. O yüzden kademeleri sormak istedim kardeşim.

3. Bugün biraz alım gelse 39 un üzerine çıksa günü + kapatsak daha iyi güzel olacak her şey şu anda 36,84 görüyorum.
    36 dan kendine güvenen maliyeti düşüren destek atan herkese teşekkürler.

4. Ben kademeli satıştayım.36dan yine toplamaya baslarim.

5. Bölgeyi tanıyan biri olarak bu konuda açıklama yapmak istiyorum.

Bölgede oturuyorum. Park Mavera 1 projesinden daire aldım, ağustosta teslim edilecek ödemelerim devam ediyor. Park Mavera 2 projesini de takip ettim. Özellikle Makro ve Akyapı firmaları inşaat kalitesinde gayet iyiler. geçtiğimiz günlerde park mavera1 deki daireyi dolaştım. işçilik malzeme tatmin edici düzeyde. Pazarlama stratejileri de acaip 2014 aralık ayında nerede ise 1 günde projenin %85 ini satmışlardı. ilk gün 2,8 olan m2 fiyatı akşam üzere 3,7 yi bulmuştu.

Park Mavera 2 projesi de ortalama m2 fiyatı 4,4 civarında idi bu da önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilecek. Geçen ofise uğradığımda az da olsa pmvr3 projesi ile ilgili konuştum. şuan ofisten daire almaya kalksanız buradaki fiyatın nerde ise %20-25 daha üstünde fiyatlar var. proje halka arzda iskontolu değil ederinde fiyatlandırıldı. belki bugünkü fiyatlar üzerinden halka arz yapılsa idi hem ilgi çok canlı olurdu hemde bugün fiyat olarak 45 leri görebilirdik.

daire almak ve oturmak isteyenlerin endişelenmesinler hatta iskontolu fiyatlar onlar için ciddi avantaj olarak görüyorum. zira eksik hisselerini tamamlamaları için fırsat doğmuş oluyor. Daire sahibi olmak isteyenler içinde sertifikanın ciddi imkan olduğunu düşünüyorum bu fiyatlar dururken neden ofisten daha pahalı alsınlar...

Özellikle halka arz fiyatındaki strateji hatası bu tür halka arzlar içinde olumsuz bir algı oluşturdu. Ama endişe etmeyin kısa zamanda bu hisse toparlanacaktır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Son düzenleme : sahbaz; 03-07-2017 saat: 13:25. Sebep: imla

6.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    daha önce borsa tecrübem olduğu için tahtada çok satış yokken katkat fazlasını alım gönderince tahtayı kitliyorlardı yani işlemler tek fiyattan işlem görüyor ve seni araştırıyorlar manipülasyonmu oluyor diye.. araştırmalarında sorun yokta milletin günahına girip vebal almamak adam olmak lazım. manipülatif yükseliş olunca tekrar satış görür gerçi borsa hissesi değil ama insanlara anlatamazsın. yazılanları bir yöne çeken elbet birileri olur. O yüzden kademeleri sormak istedim kardeşim.
    Bende bir dairelik aldım sizin dediğiniz gibi salak yerine konmak zoruma gidiyor birde k.y ye yazık oldu.Yoksa benim için daire ucuza geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Bölgeyi tanıyan biri olarak bu konuda açıklama yapmak istiyorum.

Bölgede oturuyorum. Park Mavera 1 projesinden daire aldım, ağustosta teslim edilecek ödemelerim devam ediyor. Park Mavera 2 projesini de takip ettim. Özellikle Makro ve Akyapı firmaları inşaat kalitesinde gayet iyiler. geçtiğimiz günlerde park mavera1 deki daireyi dolaştım. işçilik malzeme tatmin edici düzeyde. Pazarlama stratejileri de acaip 2014 aralık ayında nerede ise 1 günde projenin %85 ini satmışlardı. ilk gün 2,8 olan m2 fiyatı akşam üzere 3,7 yi bulmuştu.

Park Mavera 2 projesi de ortalama m2 fiyatı 4,4 civarında idi bu da önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilecek. Geçen ofise uğradığımda az da olsa pmvr3 projesi ile ilgili konuştum. şuan ofisten daire almaya kalksanız buradaki fiyatın nerde ise %20-25 daha üstünde fiyatlar var. proje halka arzda iskontolu değil ederinde fiyatlandırıldı. belki bugünkü fiyatlar üzerinden halka arz yapılsa idi hem ilgi çok canlı olurdu hemde bugün fiyat olarak 45 leri görebilirdik.

daire almak ve oturmak isteyenlerin endişelenmesinler hatta iskontolu fiyatlar onlar için ciddi avantaj olarak görüyorum. zira eksik hisselerini tamamlamaları için fırsat doğmuş oluyor. Daire sahibi olmak isteyenler içinde sertifikanın ciddi imkan olduğunu düşünüyorum bu fiyatlar dururken neden ofisten daha pahalı alsınlar...

Özellikle halka arz fiyatındaki strateji hatası bu tür halka arzlar içinde olumsuz bir algı oluşturdu. Ama endişe etmeyin kısa zamanda bu hisse toparlanacaktır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bilgiyi bilgi ile taçlandırmak gerekir teşekkür ederim, tekrar hesaplama yaptım.

Halka arzdaki metre kareye göre lot adedini oranladım satışta olanlarla satılanlar 49-52 TL arası değişiyor.
    Halka Arzdan 42,5 TL'dan aldık.
    Satış ofisinde gerçekleşen fiyat 52 TL
    Borsada 36,6 TL

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/604844
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610228
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/614422

Sayfa 71/216 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız