Bu olay da bunu soran adam tüm para yönetimini eşine, ailesine yahut profesyonellere devretmelidir...
Printable View
Argentino Doggy ve Pezolar :) Çarşamba günü yazmıştım, kimse itibar vermedi, abanın :)
Tüm bu kararların gece yarısı kararnamesiyle alınmış olması yapılan işten kendilerinin de ne kadar utandığını gösteriyor.
Kapıcı değiştirir gibi mb başkanı değiştiriyorlar. Kapıcı bile 4 ayda 2 kere değişmez. Ayıptır.
1 tane akplinin dahi, reisin 4 ay önce yaptığı atamayı hiçe sayarak yaptığı bu görevden almayı destekleyebileceğini sanmıyorum.
Artık ekonomiyi batırmaya uğraşıyorlar bunun başka açıklaması yok.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yaklaşan cisim resmi gazete imiş.
İçeriden haber alanlarla nasıl başedeceğizki.
En çok merkez sağ seçmene kızıyorum bitti deseler biter ama propaganda makinasına kapılıyorlar.
Yazık oluyor ülkeme.
En korktuğum borsada yatırımım varken erken seçim kararına denk gelmekti. Artık erken seçim olsa diye dua ediyorum. Hergün saçma kararlarla parça parça can çekişmektense direk ne olacaksa olsun kafasına evrildim.
Saygılar.
Memlekette erken yatmaya gelmiyor ülke24 saat aksiyon dolu e biz bu boku hacim yapmak için mi yedik o zaman
https://twitter.com/naci_agbal/statu...82108583936001
adam kovulduğu için teşekkür etmiş. titrindeki merkez bankası başkanının önüne de eski yazmış. ölüyoooom :yahoo: