zararı nasıl maksimize ederiz.. nasıl en kötüyü yaprız.
amaç kökten batırmak demek ki...
zararı nasıl maksimize ederiz.. nasıl en kötüyü yaprız.
amaç kökten batırmak demek ki...
Naci Agbal in görevden alınması üstelik faiz %19. Cds dolar nasıl duracak dünyayı finans piyasalarını nasıl inandıracaksin. Dünyanın en iyisini de getirsen kimse inanmaz. IMF ye gitsek kapısında yatsak Biden he demezse olmaz. Tekalifiye milliyeden başka yol kalmadı.
Geceye yüklü long giren kardeşim inşallah Pts üzülmez hatta sevinirsin. Herkes soruyordu bunlar bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyorlar diye. Bunu sadece yabancı bilmiyor sanırım AKP içinde de bilen vardır. Pala ooo çok iyi olmuş mu diyecek. Yoksa . .
Yahu biz yine kabine değişecek berat enerji bakanı olacak diye piyasayı veriyorlar diyorduk.meger daha büyük surprizler varmış.bizi izlemeye devam edin.bu ülkeye yabancı falan gelmez taaKi BAŞ kan değişene kadar.
Bu kadar kanırtan. Bütün bunları göze alan seçimi de hiç bir şekilde kaybetmez.
Longcular mı sevinsin?
Şortçular mı?
Evet demek ki bu haber gün içinde öğrenilmiş, satışların sebebi belli oldu. Fazla söylenecek bir şey yok. MB görevden alınması, hem de faizler %19 a çıkartılmışken...aşırı saçma ve yanlış... İstanbul sözleşmesinden çıkılması ise utanç verici. Şimdi yazıcam ama bazı arkadaşlar yine kızacak. Siyasal islam tam olarak İstanbul sözleşmesinden çıkmaktır işte...
Kirli ellerini ülkeden çekmedikleri sürece, bu ülkenin nefes alması mümkün değildir. Long olan arkadaşlara sabırlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Genelde viopta açık pozisyon taşımıyorum pgsus u dibe yakın bi yerde yakaladım dedim gidiyor ellemiyim p tesi Salı kapatırım şimdi bence bugun bunu biliyorlardı biz küçük yatırımcıların ne suçu var anlamıyorum p tesi ne olacak şimdi ?olası bir Düşüşten nasıl korunacağız ?
Yer İmleri