zararý nasýl maksimize ederiz.. nasýl en kötüyü yaprýz.
amaç kökten batýrmak demek ki...
zararý nasýl maksimize ederiz.. nasýl en kötüyü yaprýz.
amaç kökten batýrmak demek ki...
Naci Agbal in görevden alýnmasý üstelik faiz %19. Cds dolar nasýl duracak dünyayý finans piyasalarýný nasýl inandýracaksin. Dünyanýn en iyisini de getirsen kimse inanmaz. IMF ye gitsek kapýsýnda yatsak Biden he demezse olmaz. Tekalifiye milliyeden baþka yol kalmadý.
Geceye yüklü long giren kardeþim inþallah Pts üzülmez hatta sevinirsin. Herkes soruyordu bunlar bizim bilmediðimiz bir þeyi biliyorlar diye. Bunu sadece yabancý bilmiyor sanýrým AKP içinde de bilen vardýr. Pala ooo çok iyi olmuþ mu diyecek. Yoksa . .
Yahu biz yine kabine deðiþecek berat enerji bakaný olacak diye piyasayý veriyorlar diyorduk.meger daha büyük surprizler varmýþ.bizi izlemeye devam edin.bu ülkeye yabancý falan gelmez taaKi BAÞ kan deðiþene kadar.
Bu kadar kanýrtan. Bütün bunlarý göze alan seçimi de hiç bir þekilde kaybetmez.
Longcular mý sevinsin?
Þortçular mý?
Evet demek ki bu haber gün içinde öðrenilmiþ, satýþlarýn sebebi belli oldu. Fazla söylenecek bir þey yok. MB görevden alýnmasý, hem de faizler %19 a çýkartýlmýþken...aþýrý saçma ve yanlýþ... Ýstanbul sözleþmesinden çýkýlmasý ise utanç verici. Þimdi yazýcam ama bazý arkadaþlar yine kýzacak. Siyasal islam tam olarak Ýstanbul sözleþmesinden çýkmaktýr iþte...
Kirli ellerini ülkeden çekmedikleri sürece, bu ülkenin nefes almasý mümkün deðildir. Long olan arkadaþlara sabýrlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Genelde viopta açýk pozisyon taþýmýyorum pgsus u dibe yakýn bi yerde yakaladým dedim gidiyor ellemiyim p tesi Salý kapatýrým þimdi bence bugun bunu biliyorlardý biz küçük yatýrýmcýlarýn ne suçu var anlamýyorum p tesi ne olacak þimdi ?olasý bir Düþüþten nasýl korunacaðýz ?
Yer Ýmleri