Tamamdır o zaman son yazdigin tanim acısından bakılırsa türkün türkten toprak talebi olmaz.sunu yazmak bazılarına çok zor geliyor
Printable View
Tamamdır o zaman son yazdigin tanim acısından bakılırsa türkün türkten toprak talebi olmaz.sunu yazmak bazılarına çok zor geliyor
İyi ki sordun açıklayayım.. Ermeniler ve Rumlar Türk ordusu sayesinde yüzlerce yıl huzur ve barış içinde yaşadıkları bu topraklarda devlet zayıflayınca yabancı ordulara sığınıp ihanet ettiler Türk kırımı yaptılar.. Türkler de buna karşı haklı olarak karşı kırım yaptılar. Bunlar gerçeklerdir burada suçlu ilk kırımı başlatandır karşılık veren değildir. Buna öz savunma denir; ya ben ya o yaşayacak..
Almanlarin burada alman vatandasi olmus bir Türk'ü alman olarak gördügü düsüncesi bayagi iyimser bir düsünce.
Ugur Sahin ve karisi bile, basarilari olsalar dahi, cogu alman icin, özellikle bürokrasi icinde, alman olarak görülmezler. Görüntü ile gercekler pek uyusmaz.
Yesillerin basinda olan Cem Özdemir g.tünü yirtiyor alman oldugunu kabul ettirmek icin (annesi almandir). Yinede tam alman olarak göremeyen büyük bir kitle var.
Assimile olmus türklerin bile yüzüne vururlar bir sekilde. Sadece türklerin degil, diger tüm müslüman, siyahi gruplar icin dahi gecerli.
Burada olan türk veya diger gruplar TR'deki kürt, ermeni, laz vs. kadar alman milleti icine alinsalar coktan assimile bile olmuslardi.
çok soyut gidiyosunuz bunlar alt üst kimlik vs detay möhim olan sahiplik
ayrıca kuley deyil, çocuğu bile dövmeye kalk koşar başaklarına tos atar bayılırsın o ayrı konu da
benim aklıma gelen
çiller zamanıydı
kardak vardı ya
o hayali kriz gibi görüküyo du emme
onu bahane edip apar topar 12 adayı alabilirdik
bu sepet afgan suri leri alcağmıza
çok büyük fırsat kaçtı
bi daha asla gelmez o fırsat
Firsat geldimi cocuuu koyucan
Yok onu sey ederim dogerim vs uzaktan sanal Geciniz
O Tarihi cok iyi hatirliyom
O da (tansu hanfendi) bos borazan gibi otuyodu Demec sadece
Ne demeci Vur ve Al
O kaddaaarrrrrrrrrr
Bu arada ülkemde mülteci Suriyeli Iraklı Afgan Taliban artığı tipleri görmekten yoruldum. Kim ne giyerse giysin ama o çarşafın içinde kafirleri(!) öldürmek için bomba taşımadığı ne malum. Ben de halkım ve isteğim bu. Bunlar ülkemizin ekonomisinin de içine etti, geometrik üreme hızıyla demografik yapısınında içine etti. Duygusallığı kenara bırakıp şu özellikle gidip geri dönenlerden başlanmalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi