Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha anladım ermeni katliamı yapıldı diyenlerdensin
    İyi ki sordun açıklayayım.. Ermeniler ve Rumlar Türk ordusu sayesinde yüzlerce yıl huzur ve barış içinde yaşadıkları bu topraklarda devlet zayıflayınca yabancı ordulara sığınıp ihanet ettiler Türk kırımı yaptılar.. Türkler de buna karşı haklı olarak karşı kırım yaptılar. Bunlar gerçeklerdir burada suçlu ilk kırımı başlatandır karşılık veren değildir. Buna öz savunma denir; ya ben ya o yaşayacak..

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İyi ki sordun açıklayayım.. Ermeniler ve Rumlar Türk ordusu sayesinde yüzlerce yıl huzur ve barış içinde yaşadıkları bu topraklarda devlet zayıflayınca yabancı ordulara sığınıp ihanet ettiler Türk kırımı yaptılar.. Türkler de buna karşı haklı olarak karşı kırım yaptılar. Bunlar gerçeklerdir burada suçlu ilk kırımı başlatandır karşılık veren değildir. Buna öz savunma denir; ya ben ya o yaşayacak..
    Bu cümleyi yazmanız yanlış. Kırım derseniz Hitler vari veya ingiliz fransızların amerika afrikadaki yaptıkları vari şeylerle eş tutmuş olursunuz ki bu kesinlikle can sıkıcı olur. Kızgınlıkla yazdığınızı sanıyorum düzeltmelisiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bu cümleyi yazmanız yanlış. Kırım derseniz Hitler vari veya ingiliz fransızların amerika afrikadaki yaptıkları vari şeylerle eş tutmuş olursunuz ki bu kesinlikle can sıkıcı olur. Kızgınlıkla yazdığınızı sanıyorum düzeltmelisiniz.
    Hayır burada bir yanlışlık yok.. Karşılıklı Kırım, SoyKırım değildir.. Soykırımda savaşsan da savaşmasan da öldürülürsün.. İki halkın aynı toprak için birbirini kırdığı savaşlar ise sağ kalmak için yapılır savaş kazanıldığında kırımlar da biter..

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Hayır burada bir yanlışlık yok.. Karşılıklı Kırım, SoyKırım değildir.. Soykırımda savaşsan da savaşmasan da öldürülürsün.. İki halkın aynı toprak için birbirini kırdığı savaşlar ise sağ kalmak için yapılır savaş kazanıldığında kırımlar da biter..
    Sizi anliyorumda gunumuz boyutlarinin farkinda misin diyorum
    Ne olmesi
    Katarlilar ozellikle en kiymetli arsalari basiyo parayi aliyo
    Hatta onlara almalari icin sunuluyo
    Kimsede onlar aldiktan sonra topragi Gidip onlari oldurmuyo hatta tesekkur edip buyrun beyfendi cekip Limonata ikram ediyo belki de
    E noolcak Simdi ? Bence tezat is
    Bnm onerim
    Borc almasinlar topragida satma zorunda kalmasinlar

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    E noolcak Simdi ?
    Sen bana iktidarın bir yanlışını anlatmışsın ben sana bin denesini anlatırım.. Ne diyelim ki.. Türk halkının çoğunluğu ses çıkarmıyor birbirimize girecek halimiz de yok. Ancak orda burada halkı ayıktırmaya çabalıyoruz..

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bu halklarla bizim toprak için savaştığımız bir savaş var mı? örneklrseniz ben bilmiyorum. Yani o dönemlerde Osmanlı vatanında yaşayan Rum ve Ermenilerle nerede hangi savaşı yaptık?

7.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bu halklarla bizim toprak için savaştığımız bir savaş var mı? örneklrseniz ben bilmiyorum. Yani o dönemlerde Osmanlı vatanında yaşayan Rum ve Ermenilerle nerede hangi savaşı yaptık?
    Meydan savaşı arıyorsan Osmanlı ordusu yenildiği için öyle savaşlar olamazdı zaten. Önce Rus ordusu geldi Ermeni çeteler sivil Türkleri katletmeye başladı daha sonra Yunan ordusu geldi Rum çetelerle birlikte katiamlar yaptı Anadoluda Türk çetelerin kurulup sonradan Kuvayı Milliye olarak birleşmesi de bu katliamların sonucudur ve bu katliamcılara aynı biçimde karşılık verilmiştir..

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Meydan savaşı arıyorsan Osmanlı ordusu yenildiği için öyle savaşlar olamazdı zaten. Önce Rus ordusu geldi Ermeni çeteler sivil Türkleri katletmeye başladı daha sonra Yunan ordusu geldi Rum çetelerle birlikte katiamlar yaptı Anadoluda Türk çetelerin kurulup sonradan Kuvayı Milliye olarak birleşmesi de bu katliamların sonucudur ve bu katliamcılara aynı biçimde karşılık verilmiştir..
    İşte bu yüzden bizde onları kırdık yanlış bir söz. Biz Yunanla ve Rusla savaştık bunların orduları içinde olan iş birlikci rum ve ermeni hainlere karşı savaştık, halk kırmadık. O günün şartlarında yapılması kaçınılmaz olan zorunlu göç sıkıntılı bir olaydır ancak bunu kırım olarak ifade edemeyiz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •