Bunu yazacağını bildiğim için ekledim:)
Zaten devamlı sacmasapan taraftar konsolidesi, seçim saçmalıkları yüzünden teğmen atılması da pacozlugun bir başka yönüdür.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bunu yazacağını bildiğim için ekledim:)
Zaten devamlı sacmasapan taraftar konsolidesi, seçim saçmalıkları yüzünden teğmen atılması da pacozlugun bir başka yönüdür.
Bu adamın söylediklerini çok kıymetli buluyorum. Bak Milei'ye, çat çat kapattı bakanlıkları, öyle makam aracı satma falan değil, direk bakanlıkların sayısını yarıya indirdi. Yani devlet olarak biz de ne gerekiyorsa yapıyoruz dedi. Bizde emekli, işçi, memurun sırtına basıp, hızlı tren ihalesi yandaşa peşkeş çekmeye devam ediliyor.
Hangi Cenah olursa olsun aynı kafa ama herkes kafayı farklı sanıyor..
horuzun kafasını kim kesti lan ?
:drunk:
Şimdi Milei mantıklı işler yapiyor lakin biraz farklılık var bizim durumumuzla... Yahudi lobisiyle içli dişli oldu, para girişi var hep. Bu dedikleri yapıldığı anda yurtdışı para girisleri muazzam seviyede oldu. Meksika kartellerinin en büyüğü olan sinoloa karteli komple parasını soktu. Yuzmiluarlarca dolardan bahsediliyor. Bize hiç para sokmuyorlar.
O zaman AKP li de kendi cenahını alacak.HDP belediye de kendi militanlarını..
Dediğim gibi DEVLETİN İHRAÇ KARAINA RAGMEN, SEN DÜŞÜNCENE YAKIN OLANI ALIRSAN diğerine de aynı hakkı vermiş olursun.
Bu güncel olayla ilgili DEVLET İHRAÇ etmişse tekrar kamu almak ne demek?O zaman FTEÖCÜLERİ-TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLTİSAKLI elemanların ihraçtan sonra belediyelere alınmasında da sorun çıkarmamak lazım.
Belediye KAMUDUR.DEVLET KURUMUDUR.AİLE ŞİRKETİ DEĞİLDİR.
NOT:TSK dan hiç bir asker ATATÜRKÇÜ olduğu için atılamaz.KURUMSAL OLARAK TSK zaten ATATÜRKÇÜDÜR.