Sayfa 721/1005 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MANSUR YAVAŞ; Atılan 4 teğmeni belediyede işe almış...

Atılan 8 teğmendi.4 ü bir taraftan 4 ü diğer taraftan...

SORU ŞU :Diğer 4 ünü kendi belediyesinde işe alacak olan AKP li başkan var mı-olacak mı?

Bence alınmayacak..Çünkü bizim cenah,HALA ÖZGÜVEN PROBLEMİ İŞİNİ HALLEDEMEDİK..Kendi tarafına sahip çıkmaz.

Sonrada MANSUR NEDEN BİZE 3 KAT FARK ETTİ DERLER?

10 KAT YESENİZ DE HAK EDİYORSUNUZ.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ya abi niye vermiyor da koyuyor.
    Ayhan'a sormak lazım
    onun uzmanlık alanı

3. Bizim cenah sizin cenah nedir ya? Böyle tanimlarla olmaz üniteri sev koru. Sana da bana da lazım olur. Bak finalde 15.74 ayırt edilmiyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    USTA beyin ameliyatı değil bu.Çok kullanılan bir ifadedir.Bizim cenahı ben kullanmışsam,SAĞ KESİM-DİNDAR KESİM-MUHAFAZAKAR-MİLLİYETÇİ KESİM,anlaşılır.

Sen kullanırsan; sol kesim-CHP-liberal vs. anlaşılır.

Bu ifadeni ÜNİTER-EYALETLE vs. alakası yok..NASIL alaka kurulabilir o da mümkün değil ya.İSTEDİĞİN KADAR ZORLA-TEVİL et;ÜNİTERE -EYALETE çıkmaz..

5. 3 aydır aynı oyun dönüyor bunu gören trade eden ediyor etmeyen türbünde , ppf olan çekirdek çıtlıyor derken bugunkü pasta banka sat fon yarat kuş , aselsn ve 2-3 al sonuç olarak taze para yok bu yüzden aynı sularda indir bindir pıst 100 10100 geçilemiyor yeni alıcı olmadan pıst 100 de uzmanlar ortalama bu sene %40-45 getiri beklentisi mevcut ppf beklenti 2025 ilk altı ayı %40 adam diyorki keş para alıyorum ne gelip belirsizliğin içine gireyim.Ha tahta bazlı bazı tahtalara getiri olarak ayrıla bilir daha fazla pirim yapabilir yalnız 2025 oynak herşeye gebe bir sene risk olarak.Avrupa verileri kötü geliyor kimse bu şirketlerin bilanço verileri ne zaman düzelir satın alınır konuşmuyor tek hikaye faiz onuda satın almaya gelen yok şuanda bu yüzden pıst 100 ışıklardan sonra sağda kendin pişir kendin ye tesislerimize hoş geldiniz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    Enflasyson %33 hedeflendi ama %44 oldu.

Enflasyonla mücadele neden başarısız oldu?

Aslında niyetin enflasyonla mücadele olmadığını, ödemeler dengesini krizinin eşiğine gelmişken buradan dönülmek için enflasyonla mücadele ediyormuş gibi davranmaya mecbur kalındığını düşünüyorum.

Çünkü ancak bu şekilde tükenen rezervleri tekrar doldurmak ve ödemeler dengesi krizine girmemek mümkün olabilirdi.

Bu durumda rezervler de dolduğuna göre bu yıl da mücadelenin başarısız olmasını ve OVP'nin %17,5 hatta Merkezin %21 hedefinin tutmayacağını düşünüyorum.

Türkiye'nin aşırı yüksek enflasyonla yaşaması tercih ediliyor. Gayret edilse iki yılda tek haneye iner.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Üniter devletlerde, devlet anlayışı ülke, millet ve egemenlik unsurlarından oluşur. Üniter devlette, tek ülke, tek millet ve tek egemenlik vardır. Başka bir ifadeyle üniter devlet,*tek bir ülke üzerinde, tek bir milletin, tek bir egemenliğe tâbi olması*anlamına gelir.

Bizim cenah senin cenahi sağ sol diye başlarsın sonrasında Türk Kürt Laz maz devam edersin.. senin teğmenin benim tegmenim diye başlarsın senin ordu benim ordu olur. Hepsi bizim tegmendir.
    Finalde Mansur Yavaş hepsini alsaydı taktir ederdim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ü Hepsi bizim tegmendir.

O zaman O MANSURA SÖYLE, o diğer 4 teğmeni de işe alsın..Ha başkaları TARAF olsun ama siz tarafsız olun diyorsun...

CENAH BİLİNCİNE KARŞI CENAH bilincini bize şuan MANSUR ÖĞRETTİ..

Sayfa 721/1005 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •