Printable View
Alıntı: Originally Posted by Sercannn Bu çok ayıp bi söylem Abi sen hep löng olduğun için seni katmadım olaya 💓💓
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Şuna emin ol benden başka löng açma cesareti gösteren yoktur Biz neler gördük dayı 💓💓 Borsa deneyimizde 😃 Yeğen, sen yine de bu işi cesaret ile değilde ilim ile eyle derim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Abi sen hep löng olduğun için seni katmadım olaya ���� Alıntı: Originally Posted by Sercannn Bu çok ayıp bi söylem LONGcuların piri 1 milyoncu Sercannnın kuyruğuna takılma Yeğenim aman diyim :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by cml https://img510.yukle.tc/images/2464001.PNG Pasta çok ilginç geldi Düzenli paylaşırsanız ben dahil çok fakir sevinir
serco kızacak ama spotta ....116500 tepe..........115.100 beklentım var
Alıntı: Originally Posted by el_rojoZorro Yeğen, sen yine de bu işi cesaret ile değilde ilim ile eyle derim :kahkah: Çok net vop tarihine geçecek bir söz olmuş.
Alıntı: Originally Posted by el_rojoZorro LONGcuların piri 1 milyoncu Sercannnın kuyruğuna takılma Yeğenim aman derim :kahkah: :kahkah: Bankalardan ky yi dökmek için ne haber salacaklarını şaşırdılar. İşbankası haberi bayatladı..
hafıf bır esıntı geldi....