Originally Posted by thebigshort Abi sen hep löng olduğun için seni katmadım olaya ���� Originally Posted by Sercannn Bu çok ayıp bi söylem LONGcuların piri 1 milyoncu Sercannnın kuyruğuna takılma Yeğenim aman diyim
Originally Posted by el_rojoZorro LONGcuların piri 1 milyoncu Sercannnın kuyruğuna takılma Yeğenim aman derim Bankalardan ky yi dökmek için ne haber salacaklarını şaşırdılar. İşbankası haberi bayatladı..
Originally Posted by Sercannn Bankalardan ky yi dökmek için ne haber salacaklarını şaşırdılar. İşbankası haberi bayatladı.. Sercannn pirim lakin haberin kaynağı Reyisz olunca bize de g*tü kurtarmak düşer, zira Reyiszin şakası yoktur *keser
Originally Posted by el_rojoZorro Sercannn pirim lakin haberin kaynağı Reyisz olunca bize de g*tü kurtarmak düşer, zira Reyiszin şakası yoktur *keser Yıllardır en düşük faizi veriyor.. Müşteriye tenezül yok.. Benim sosyalist yanımı temsil etmiyor.. İstediğini yapabilir..
Millet kredi çekip çekip Coronada dağıtılan Sanırım borsaya giriyor Bu nedir arkadeş gerçekten ilk defa benim de tüylerim diken diken oldu Resmen 100 binden uzaklaşmıyor xu100 Spot piyasa gerçekten çok Dik ve diri duruyor
Originally Posted by thebigshort Millet kredi çekip çekip Coronada dağıtılan Sanırım borsaya giriyor Bu nedir arkadeş gerçekten ilk defa benim de tüylerim diken diken oldu Resmen 100 binden uzaklaşmıyor xu100 Spot piyasa gerçekten çok Dik ve diri duruyor Ya gözünü seveyim thebigshort 5 bin kredi çekip borsaya mı girilir o paraların çoğu market masrafına gitti, ky nin bizim piyasalarımızda esamasi okunmaz bizler figüranız, PALA dayu ne der o olur
Originally Posted by el_rojoZorro Ya gözünü seveyim thebigshort 5 bin kredi çekip borsaya mı girilir o paraların çoğu market masrafına gitti, ky nin bizim piyasalarımızda esamasi okunmaz bizler figüranız, PALA dayu ne der o olur Benim çevremde ne kadar adam varsa kgf, esnaf kredisi, cansuyu çekip ağırlıklı thy olmak üzere hisseyi girdi.
Forum Rules
Yer İmleri