Hocam mal varliklari hile ile satildigindan SPK tarafindan kanuni yetkisini kullanarak sirkete donmesi icin dava acildi. Ama sonucunu bilmiyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam mal varliklari hile ile satildigindan SPK tarafindan kanuni yetkisini kullanarak sirkete donmesi icin dava acildi. Ama sonucunu bilmiyorum
Ceza kişiye kesildiğinden dolayı kişiden tahsil edilir şirketin bir sorumluluğu yoktur
ASUS_X018D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam onun icinde gk da oylanmaz
[emoji108]
ASUS_X018D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artog u biliyorum ve ceza davasına müdahilim. Spk aynı kervan da olduğu gibi şirket malını dışarı çıkarılması nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Spk ky nin dilekçeleri ile arazilere bleke koydu. Ky savcılık a da dilekçe göndererek ağır cezada yargılanmasını sağlandı. Şimdi bu dava bekleniyor eğer bir gün dahi ceza aldıklarında her şey Ky lehine dönecek .
Biz kervan da savcılık suç duyurrularına müdahil olmadık. 2 yıl geçince zaman aşımına uğruyor. Spk mal dışarı çıkmış diyor savcılık böyle bir şey yok diyor veya zaman aşımına uğrar sa ne yapılabilir. Zamanında grupta defalarca dedim savcılığa müşteki olalım diye kimse Gale almadı. Şuç u maheme tespit etmediği müddetçe. Bence spk ya sorup savcılık işine yoğunlaşalım derim .
Şirket isterse 10 kere geçmişi ibra etsin spk nın suç duyurusu neticesi ceza alsınlar her türlü hukuki hakkımız olur. ZaMan geçmediyse tabi.
Dava açsak ne olacak 5 senedir mağdurum çalıştığım şirketten tazminat alamıyorum geç gelen adalet adaletmidir. Şu hisse uçsun artık başka şansım yok