ciğersiz kediler sizi...çalı arkasında berkosanı izlemeye devam edin bakalım...berkosan elinize düşmeyecek...boşuna avucunuzu ovuşturmayın...siz bakmaya devam edin....
Printable View
ciğersiz kediler sizi...çalı arkasında berkosanı izlemeye devam edin bakalım...berkosan elinize düşmeyecek...boşuna avucunuzu ovuşturmayın...siz bakmaya devam edin....
Hele soytarıya bak piyasanın piri derlermiş.. 10 yılı aşkın hisse net teyim.. Belki 50 tane saygıdeğer temelci sayarım bu soytarrının adını ilk defa bu başlıkta kuyruk acısıyla keko ya saldırırken duydum..
Keko senin gesan da neredeyse 20 kat teknosa da 3 kat brlsm de 3 kat kcaer de 3 kat atatp de 4 kat yaptığına hem de sınırlı zamanda ben şahidim.. Ayı piyasasında tüm yan kağıtlar düşerken kenarda saldırmak için bekleyen çakallar çok olur.. Yarın boğa piyasası başlar alayı defolup gider inlerine girer..
çok arzu ediyorsanız 50 lerden nasıl düştüğünü de teknik anlatayımda keko ve avaneleri ders almış olur
KEKO VE TAYFASI BEDAVA TEKNİK ANALİZİ KAPTINIZ HA ! BAKIN BURADA NEGATİF UYUMSUZLUK YAPTI SONRADA 47 DE ÖNEMSEDİĞİM ORTALAMALAR AŞAĞI KESİNCE UYARIMI YAPMIŞTIM AYNEN KY DOSTU SENSİN KEKO :kahkah:
teknik öğrenin paranız erimesin sevgili yurttaşlar
https://i.hizliresim.com/hu7rvfk.jpeg
Olm sen ekmeğe pepe derken buradakiler milimetrik kağıtlarla trend line atıyordu.. Üssel hareketli ortalamayı casio hesap makinasıyla hesaplıyordu.. Teknik ne lan 5000 liraya satıyor üstatların.. Sen o kadar gerizekalı Bir adamsın ki 5000 lira verip öğreneceğin teknikle para yapacağını sanıyorsun. Adam 6 yıl tıp okuyor Bir o kadar yıl uzmanlık için çalışıyor para kazanmak için bu embesiller kurtlar sofrasında 5000 liraya satılan teknik analizle para yapacağını sanıyor.. Bunlara nasıl laf anlatabilirsin ki.. Mümkün mü? Değil kardeşim bunlara küfür edeceksin geçeceksin.. Adam sanki çok büyük bir sır çok büyük bir meziyetmiş gibi iki trend line ve hareketli ortalamayla 50 den buraya nasıl geldiğini anlatacakmışş. Biz de vay bee diyeceğiz.. Beynini s2ktiğim senin..