Sayfa 725/882 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ciğersiz kediler takımı maç başlayacak ama hala daha uyanamamışlar.... tabi gece yarılarına kadar uyanık kalırlarsa böyle olur...yalnız bu takımın yerlerini değiştirmek lazım..ft-2 ileri uçta pek becerikli olamadı...onu savunmaya alalım...hissedarx de orta saha da çok vasat onu da savunmaya alalım...onların yerine agresifi ileri uca alalım...şansını denesin bakalım ..bakarsınız şansı iyaver gider de bir gol atıverir...yedeklerde berkosan duruyor....ilerleyen saatlerde onu da ileriye alarak çift santrafor oynatalım ki ileri uçta agresif yalnız kalmasın...agresif isminin hakkını ver artık...çiğersiz kediler takımı sana çok güveniyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bu arada ciğersiz kediler takımının en güvendiği adam olan agresifin futbol geçmişinden de biraz söz etmek lazım..kendisi büyük adamdır...berkosanın telegram sayfasını başkaları ile ana avrat küfürleşerek tek başına lağım çukuruna çevirerek artık yazılmaz hale koyan kişidir...daha önceleri yüzlerce ileti yazılıyorken dün sadece üç adet ileti yazılabilmiş...sayfada ne kadar adam akıllı yorumcu varsa hepsini tek başına sayfadan def edebilmiş biridir...bakalım lağım çukurunda oynamaya alışmış biri temiz çimli sahada ne kadar başarılı olabilecek ??? takımı ona çok güveniyor...umarım isminin hakkını artık verir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yine kavga başlamış. Bu kavganın bitmesi için bir tarafın susması gerek. Her iki taraf cevap verdikçe bunun sonu gelmez. Benim tavsiyem, sevgili Keko, bence biraz dinlen. Biz senin hisse ile ilgili bilgi ve yorumlarından yararlanıyoruz. Görüyorum ki, polemik kapsamında yazdıkların, hisse ile ilgili yazıklarını kat kat aşmış. Bu nedenle asli işine dönmeni tavsiye diyorum.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

4.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Yine kavga başlamış. Bu kavganın bitmesi için bir tarafın susması gerek. Her iki taraf cevap verdikçe bunun sonu gelmez. Benim tavsiyem, sevgili Keko, bence biraz dinlen. Biz senin hisse ile ilgili bilgi ve yorumlarından yararlanıyoruz. Görüyorum ki, polemik kapsamında yazdıkların, hisse ile ilgili yazıklarını kat kat aşmış. Bu nedenle asli işine dönmeni tavsiye diyorum.
    biliyorum farkındayım dostum...ama cevap yazmayınca kendilerini bir şey sanmaya başlıyorlar...neden cevap veremiyorsun diyorlar....o yüzden de kim olursa olsun cevap verme hakkımı kullanacağım...sayfa kirleniyorsa da başta da söylediğim gibi sorumlusu ben değilim...benim yazmamam için onların sataşmaması lazım...her sataşmaya cevap vereceğim...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bak geçmişte böyle demiş biri olarak sen bu yorumu dahi yapamazsın...unutma geçmişin arşivde hala duruyor...
    bence sen başka nick ile yazmaya başla...bu nicini bitirdin ....tükettin....
    Şeyhler sümüklü mendillerini kullanır atarmış...Bunu en iyi senin bilmem lazım... Bana bu piyasanın piri derler çocuğum, kullanıldın ve atıldın...Öyle Allah, kitap, peygamber güzellemeleri burada sökmez yani...Seni psikolojik travmalara sokan da bu zaten...Bu çember sakallı modunla her istediğini yapabileceğini zannettin ve dayak yedin...Kabul et...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şeyhler sümüklü mendillerini kullanır atarmış...Bunu en iyi senin bilmem lazım... Bana bu piyasanın piri derler çocuğum, kullanıldın ve atıldın...Öyle Allah, kitap, peygamber güzellemeleri burada sökmez yani...Seni psikolojik travmalara sokan da bu zaten...Bu çember sakallı modunla her istediğini yapabileceğini zannettin ve dayak yedin...Kabul et...
    ben dayak yemedim...hala ciddi bir karım varım...bana ve şirkete iyi dedin hep...sattıktan sonra da kötü ve vasat diyorsun...sen bu iki yüzlülüğünü nasıl temize çıkaracaksın...??? benim açımdan sıkıntı yok...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben dayak yemedim...hala ciddi bir karım varım...bana ve şirkete iyi dedin hep...sattıktan sonra da kötü ve vasat diyorsun...sen bu iki yüzlülüğünü nasıl temize çıkaracaksın...??? benim açımdan sıkıntı yok...
    Sen ve ekürin defalardır hep aynı şeyleri yazıyorsunuz ama tek 1 tane şirketi kötülediğim ile ilgili mesajımı getiremediniz ve aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz çünkü ahlaki sorunlarınız da var...Zaten benim bu kainattaki temel misyonum sen ve senin gibi Allah ile aldatanlar olmuştur ve bu hep böyle olacak...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sen ve ekürin defalardır hep aynı şeyleri yazıyorsunuz ama tek 1 tane şirketi kötülediğim ile ilgili mesajımı getiremediniz ve aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz çünkü ahlaki sorunlarınız da var...Zaten benim bu kainattaki temel misyonum sen ve senin gibi Allah ile aldatanlar olmuştur ve bu hep böyle olacak...
    şirkete vasat demedin mi ?? ahlaki sorunu olanlar sizlersiniz....

Sayfa 725/882 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •