Hemide meslektasim emmi
Sevinen ustad da elit biri
Printable View
La bu nasil endeks
Thy de artiya atsa bist arti 2 diyecek ama fonlarin hisseleri hep ekside 😀😀😀
Kan golu gelecek gibi...ytd
TZV yi YKB'den alamazsınız sadece Ziraat bankası ya da Ziraat Yatırım da hesabınız varsa alabilirsiniz. Ykb nin kvba fonu YHT yi alın.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YHT
fon seçilirken yapılabilecek en büyük hata, yıllık getirisine bakarak almak. önce aylığa bakın, üç aylıkta aylık getirinin üç katına yakın getiri var mı ona bakın. 6 aylık, üç aylığın iki katına, yıllık ta 6 aylığın iki katına en azından yakın getiriyorsa düşünülebilir. aylık, üç aylık ve 6 aylık. yıllıktan daha önemli tabi. bir de kira işine hiç aklım ermiyor. sizin aldığınız mpk, pph kadar dahi getirmemiş aylıkta mesela. bunları daha dikkatli inceleyin ve kira sertifikalarının getirilerindeki tutarsızlıklardan başta ben olmak üzere çok forumdaşın müzdarip olduğunu hatrınızdan çıkarmayın derim acizane
Yfv eylülden başlayıp ocak enflasyon verisi aciklanana kadar ortalama mk 18-19,5 arası getirdi aylık ..yfv 3-6 ve 1 yıllıl getirileride 2 katıydı..ben faydalandım bu sürecten ancak enflasyon verisi aciklandiktan sonra bi gariplik oldu bu fona..yinede takibimde olacak kira sertifikaları